Anja Valente svojim modnim stilom može da parira i svetski poznatim fashion ljudima, a ovoga puta dkazala je da prati najnovije trendove.

Ove sezone pratimo povratak estetike „denim on denim”, rast popularnosti dugih teksas suknji, košulja, ali i detalja od ovog materijala.

Iako su spektakularne zabave njena specijalnost, ovoga puta pokazala je outfit koji se može iskoristiti za večernji izlazak. Naime, ćerka Dragana Stojkovića Piksija na delu je pokazala koliko nam je nedostajao teksas. Teksas mini suknja i teksas košulja vezana u struku obogaćeni su svetlucavim cirkonima koji daju poseban party vibe. Anja je outfit začnila belim kožnim kaubojka čizmama i clutch torbicom.

Da je prava zaljubljenica u modu govori i činjenica da je završila studije modnog dizajna u Londonu, a poslednji semestar je završila na prestižnom Univerzitetu "Kolumbija" u Njujorku , te ne čudi što znalački uklapa sve nespojive kombinacije.

S obzirom da neguje prilično ženstven stil jednostavnih boja, Anja Valente obožava detalje kojima podiže stajling na viši nivo, a to je ovoga puta demonstrirala basic komadima sa dodatkom cirkona.

Instagram Modni stil Anje Valente