Jedan od najvećih mitova u modnoj industriji jeste da da biste izgledali skupo, morate da kupujete zapanjujuće skupe stvari. Istina je zapravo da pravi modni znalci ne pate od logomanije i zlatnih statusnih simbola, već na svakom mestu, u svako vreme, umeju da odaberu unikate i večne modne komade.

Upravo rečeno, Ana Ivanović dokazuje svakim svojim outfitom. Tako je i ovoga puta zahvaljujući večnim i pravilno uklopljenim komadima postigla sofisticiran i moćan izgled.

Ana Ivanović je sinonim za stil.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Prugasta košulja istakla se, prema Vogue magazinu, kao savršen odevni komad svakog ormana. Zbog minimalističke estetike koja je dominirala u dizajnerskim kolekcijama tokom poslednjih nekoliko sezona, modne urednice, trendseterke i slavne dame sve češće su viđene u košuljama na pruge.

Timu obožavateljki pruga među poznatim damama priključila se i bivša teniserka.

Ana Ivanović u košulji na pruge.
Instagram 

Već na prvu je jasno da ima nečeg zaista moćnog u kvalitetnoj košulji na pruge. Dovoljno je elegantna da obezbediti najbolji sto u restoranu, ali i dovoljno nonšalantna da se u njoj osećate sjajno tokom celog dana. Posegnite za dužom i širom varijantom, neka se vaša paleta proteže od plavih nijansi do bež boje. Za jednostavan i moćan look bez greške, poput Ane Ivanović kombinujte košulju na pruge sa kardiganom koji će dati dozu ležernosti.

Ana Ivanović u košulji na pruge.
Instagram