Moda za Novogodišnju noć se ne menja decenijama unazad. Šta to znači? Znači da su u modi još uvek pliš, šljokice, zlatna i crvena boja. Ipak, poslednjih godina priključio se i lateks, kao i druge boje.

Ako i vi želite da postanete kraljica noći i privučete sve poglede, pozivamo vas da pogledate sa nama Instagram profil Jasmine Šupeljak, jedne od najuticajnih dama u Beogradu i njene stajlinge koji su idealni za novogodišnju noć.

Duboke čizme sa platformom

Zahvaljujući svestranosti i udobnosti, pored kaubojki, ove zime se izdvajaju i duboke čizme sa platformom. Ukoliko planirate da đuskate celu noć, ove čizme će vam biti sjajan saveznik na podijumu.

Korset haljina

Iako je Jasminin stil uvek u skladu sa najnovijim trendovima, u suštini je vrlo odmeren i s pravim balansom klasike i aktuelnosti. Tako i ova korset haljina, koja je ponovni trend, može se nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Nosite li je samostalno ili uz dodatak bele košulje ili majice od tila, prefektan styling biće zagarantovan.

Haljina sa cut-out detaljima i vezicama

Komadi sa cut-out detaljem su veliki hit još od prošle sezone, a to nimalo ne čudi s obzirom na to da daje poseban i atraktivan pečat svakom.

Šljokičave pantalone

Verujemo da će se mnoge dame, koje nisu ljubiteljke elegantnih, šljokičavih haljina ugledati na Jasminu i poneti trendy model šljokičavih pantalona.

Lateks čizme sa interesantnom štiklom

Debitantske lateks čizme u crnoj boji Jasmina je s lakoćom kombinovala u rock-girly fazonu sa rozom slip haljinom, dok je kosu stilizovala u dugu pletenicu.