Tamara Dragičević i Petar Benčina sa razlogom važe za najstilizovaniji par na domaćim prostorima. Uvek su savršeno doterani, a modnim odabirima pariraju i svetskim zvezdama.

Da ova tvrdnja nije bez osnova pokazali su još jednom, i to na koncertu Zdravka Čolića kada su se pojavili u trendi letnjim izdanjima koja nisu mogla da prođu neopaženo.

Dok je jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca nosio belu košulju sa prugama i farmerice, lepa Tamara odlučila se za prugasto sivo odelo.

Tamara Dragičević i Petar Benčina oduševili su modnim odabirima.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Oversized sako nosila je potpuno raskopčan, a ispod je nosila samo neobični zebrasti top koji je u prvi plan istakao njenu fitku figuru i tanan struk.

Ceo look zaokružila je narandžastim sndalama sa kaiščićima sa visokim potpeticama, dok je od nakita nosila letnje narukvice i ogrlicu koje su bile baš ono što je potrebno da cela kombinacija dobije ležernu, letnju notu.

Tamara je kosu uvila u moderne krupne talase koji su joj divno pristajali, te ne čudi što mnogi nisu mogli da skinu pogled sa lepe glumice.

Naravno, ovo nije bio prvi put da nas je glumački par oduševio modnim izborima. Njihov Instagram zaista je praznik za oči, a lepa Tamara neretko kombinuje veoma interesantne komade na svoj način zbog čega je na listi najbolje obučenih glumica, a još neka njihova izdanja pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Tamara Dragičević često oduševljava modnim izborima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!