ZA OVOM TORBOM JE POLUDEO INSTAGRAM: Žene od stila kažu da je neobičan model idealan za svaki dan

Pravo je oličenje prefinjenosti i elegancije

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Danas su društvene mreže najjasniji predznak šta je u trendu, a šta nije. Čim vidimo influensere kako neprestano nose jedan te isti komad, to znači da će taj model haljine, torbe ili cipela biti u rekordnom roku nestati sa polica i postati 'IT' komad sezone - i to se baš sada dešava sa viralnom torbom u obliku polumeseca.

Naime, francuski brend Soeur omiljen je među Francuskinjama, a sada je, zahvaljujući modelu braon kožne torbe u obliku polumeseca, postao veoma prepoznatljiv u ostatku sveta. Brend je poznat po svom funkcionalnom, minimalističkom dizajnu koji obara s nogu svojom lepotom i čistom estetikom.

Ovu viralnu torbu brenda odlikuje asimetrični oblik polumeseca i nošenje na ramenu. Ukrašena metalik i zlatnim detaljima, pravo je oličenje prefinjenosti i elegancije, a izrađena je od jagnjeće kože i dolazi u dve boje - konjak i tamno braon.

Cena ove torbe, za kojom trenutno žudi ceo svet, je 395 evra, a mi bismo rekli da se investicija isplati jer možete da je nosite godinama - ima vanvremenski dizajn i veoma je kvalitetne izrade.

Modna industrija može pridati veliku težinu novinama, uz stalnu potragu za sledećim IT komadom, sledećim velikim dizajnerom, i trendom koji ćemo nositi za šest, 12 ili 18 meseci. Međutim, vidimo promenu u načinu na koji razmišljamo o kupovini, sa naglaskom na dugovečnosti i nosivosti u odnosu na viralne komade. Izgradnja garderobe od klasičnih stvari može ponuditi održiviji pristup modi.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Zara sada nudi opciju personalizovanja torbi  Tiktok/meliha.kyvn