Ljubitelji mode i mnogi modni znalci će vam reći da nijedna modna kombinacija nije potpuna bez adekvatnih aksesoara.

Hoće li vam kaiš pristajati ili ne, zavisi od toga kolika je udaljenost između vaših rebara i kukova. Da biste otkrili koji najbolje odgovara vašoj figuri, potrebno je da malo eksperimentišete.

1. Na suknju ili haljinu

Ako nosite majicu uvučenu u suknju, potreban vam je široki kaiš koji prianja uz telo i skriva sve jastučiće, dakle neki koji se potpuno stapa s vašom siluetom. Ali, ako nosite široku haljinu ili dugu široku suknju, kaiš nosite opuštenije spušten na kukovima ispod struka. To će širokoj haljini bez forme dati zanimljiv oblik.

2. Uz oversized komade

Kad se obučete slojevito i osećate se pomalo neuredno, kaiš je savršen modni dodatak. Ubacite u kombinaciju svetli, sjajni kaiš bilo koje širine.

Aksesoar koji svaki outfit čini 10x boljim
Instagram 

3. Na šareni outfit

Ako je vaš outfit prepun jakih dezena i boja dopunite taj modni haos čvrstim kaišem. S obzirom na to da je kombinacija koju ste odabrali u bojama, odaberite jednobojni kaiš u skladu s njima koji se neće preterano isticati na prvu loptu, a ipak će vam dati lepo oblikovanu figuru.

tri znaka imaće sreće tokom vladavine Vage
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

4. Na blejzer

Ako volite da nosite blejzer ili veću jaknu znate da je to centar vašeg outfita, a kao savršen dodatak je kaiš koji će dodatno naglasiti vaš modni odabir. Širi kaiš koji daje vašoj figuri oblik peščanog sata, a ukoliko imate problem što su vam jakna ili blejzer otkopčani, ne brinite od sada će izgledati zakopčano.

Kaiš na blejzer
instagram/morganerenaudi 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

OKRENULA JE MAJICU NAOPAČKE, TRIK JE SUPER Tiktok/fashion_jackson


Izvor: Wanted V.P.