Kada su u pitanju naočare za sunce, čini se da ovogodišnji trendovi nude ponešto za svakoga. Upečatljivi, chunky modeli luksuzne modne kuće Loewe jedan su od popularnijih statement komada, dok su se ljubiteljke minimalističkog stila okrenule novom Celine modelu. Nakon što je njihov ovalni model Triomphe prošle godine stekao ogromnu popularnost, trendseterke su ovog leta poludele za njegovom novom, malo suptilnijom verzijom - Celine Triomphe Metal.

Šarm ovog modela leži u njegovom neupadljivom, ali veoma elegantnom dizajnu. Triomphe Metal uključuje zelena stakla u kombinaciji sa elegantnim zlatnim okvirom sa istaknutim logom francuske modne kuće. Ovaj ovalni model savršeno dopunjuje najrazličitije modne kombinacije i odiše neodoljivim retro štihom, a osim u zlatnoj verziji dostupan je i u srebrnoj.

Celine Triomphe Metal je u potpunosti zavladao Instagramom poslednjih meseci i mnogi strani i domaći uticajni ljudi obožavaju da ga nose.

Takođe, o popularnosti ovog „it” modela naočara svedoči i činjenica da je u potpunosti rasprodat na brojnim uglednim internet prodavnicama. Ipak, i dalje ga možete pronaći na zvaničnom sajtu Celine po ceni od 420 evra.