HOT, HOT, HOT: Treper Spejs Noksi izbacio remiks pesme BEBI DOL

Nekadašnji član hip-hop kolektiva Zicer Inc., a sada free bird - Spejs Noksi, nedavno je izbacio remiks numere Bebi Dol "Hajde da." Takođe, pored remiksa izbacio je i singl, a novi album možemo očekivati do kraja godine.

Wanted Spejs Noksi

Remiks Bebi Dol, drugi je po redu koji je uradio od ove muzičarke. Prošlog leta izbacio je remiks njene pesme "Zmaj."

Objavio je i singl SUB ZERO pod sopstvenim lejblom Fun House.

"Nisam izbacio ništa konkretno već pet meseci, a u šteku mi stoji pesma koja je otpala sa albuma pa je bolje da izleti nego da skuplja prašinu, u pitanju je Memphis sa primesama Clouda, neki moj fazon."

On nastavlja: "Snimio sam spot nedavno za pesmu "Lopatu u podrumu" koja će najaviti album i biće prvi singl sa albuma tako da slušamo se krajem septembra. Do kraja godine izlazi ceo album, za sad imam 14 pesama, neke ću možda da izbacim ili prepravim, 90% albuma je gotovo, ostaje samo još da snimim spotove."Na albumu pravi saradnju sa Mimi Mercedez, Mejsi, Nihil, Cojkana FTP, Kene Beri, Đomla Bekfleš i Glavata Majmunčina. "Sve saradnje su ispoštovane maksimalno tako da očekujte da i gosti polude u Kući Zabave."  

Spejs Noksi renutno ne regrutuje nove članove što se tiče njegovog lejbla, ali svako ko misli da radi kvalitetan phonk/memphis/cloud/elektro može da mu se javi.