Duh prošlosti: BRK 1930, najfinija ULJA I PROIZVODI ZA NEGU BRADE

Za sve one koji su u potrazi za uljem za bradu i drugom finom muškom kozmetikom, ne tražite dalje - već pravac www.brk.rs

Unsplash

Brk predstavlja malu zanatsku radionicu koja se bavi proizvodnjom prirodne muške kozmetike. Kako navode na svom sajtu, cilj je da svakom muškarcu ponude najkvalitetniju negu brade, kose i kože. Inspiracija im je bio Ilija Brk, jedan od mnogih predratnih beogradskih berbera. 

Svi BRK proizvodi su spravljeni od prirodnih sastojaka i prave se ručno, kao u stara dobra vremena, kada su se stvari pravile da traju i da vrede. Ulja, sapune, voskove i sve ostale proizvode prave u malim serijama, na tradicionalan način i proverenim recepturama. Sastojci koje koriste su: ulje badema, avokada, kokosa, koštice kajsije, ricinusa, palmino ulje, bergamot, sandalovina, pačuli, čempres, itd.

 *

 *

U ponudi im se nalazi: ulje za bradu, balzam, sapun za bradu, vosak za brkove, glina za kosu, kao i poklon set. Dostava je besplatna na teritoriji cele Srbije, a mnoge berbernice koriste baš njihove proizvode.