All nut

All nut prirodni šampon je veoma blago sredstvo za svakodnevnu upotrebu. Neguje kožu glave, i temeljno čisti kosu. Posebno je pogodan za osetljivo vlasište i kod osoba koje imaju alergijske reakcije na konvencionalna sredstva za pranje kose.⁣ Zbog potpuno prirodnog sastava, ovaj šampon ne peni kao konvencionalni šamponi. Kombinacija ulja kajsije, ekstrakta koprive, ruzmarina i etarskog ulja pomorandže jačaju mikrocirkulaciju vlasišta i samim tim koren kose, regenerišu vlasište i omekšavaju dlaku.⁣

Aromakozmetika Klementina

GČvrsti šampon za kosu aromakozmetike Klementina od žalfije savršena je alternativa klasičnim šamponima. Poznato je da žalfija kao lekovita biljka ima široku medicinsku primenu i ulazi u sastav mnogih lekova. Njena lekovitost potiče od isparljivih etarskih ulja, onda zamislite koliko je zdravo udisati njena isparenja i koliko je zdrava za vašu kožu glave.

Golden Goddess

Šampon ovog lokalnog brenda ne sadrži sulfate, parabene, veštačke boje i mirise, niti druge štetne materije. Njegova moć čišćenja potiče od aktivnih materija prirodnih aminokiselina zobi. Savršeno je nežan i ne iritira čak ni najosetljiviju kožu. Blagotvorno deluje na kožu glave sklonu perutanju. Obogaćen je ekstraktom crnog sleza, pantenolom i hidrolatom mandarine, koji čuvaju zdravlje i vitalnost i regenerišu vašu kosu i kožu glave.

Orange prirodna kozmetika 

Orange šamponi ne sadrže sulfate, silikone i parabene, te ne remeti prirodne procese u koži. Reguliše previše sebuma, problem sa isušivanjem kože glave i stvaranje peruti i elektriciteta. Sadrži čajevac koji je jedan od obaveznih sastojaka našeg prirodnog šampona. Umiruje nadraženu kožu glave, pomaže odstranjivanje peruti i jača koren kose.

Koozmetik

Prirodni kompakt šampon Koozmetika intenzivno neguje oštećenu, slabu, tanku i retku kosu. Kosa posle pranja je potpuno čista maksimalne bujnosti i punoće. Jako antiupalno dejstvo zelenog organskog Matcha čaja Matchanna sprečava prevremeni gubitak kose. Neguje teme glave i besprekorno čisti kožu glave čime sprečava pojavu peruti, seboreje i alopecije. Pored matche, tu je i kokosovo ulje, puter, biljni glicerin, tečna svila, pantenol i eterično ulje ruzmarina.