Matador

Matador je premium čili sos kompanije Food concept, napravljen od čili paprika uzgajanih u Srbiji. Slatko-ljuti, sa medom, sa zelenom paprikom, klasičan ljuti ili sa belim lukom, svih pet ukusa začiniće svako jelo na pravi ljut način.

Jackhot 

Najljuće paprike zapravo su prirodne vrste koje nemaju štetočine i ne zahtevaju tretman pesticidima, a imaju izuzetno antioksidativno dejstvo. Jackhot sosovi su proizvedeni u Srbiji, od paprika uzgajanih u Srbiji - od semena nekih od najpoznatijih ljutih paprika sa Kariba i dalekog istoka. Trinidad moruga, sweet malina, black naga i habanero su ukusi koji se nalaze u ponudi.

Peligro

U pitanju je ručno pravljen ljuti sos od organski uzgajanih paprika. U ponudi se nalazi: Gnev pravednika (ljuti sos sa malinom i još ima Stalonea na ambalaži, how cool is that?!),Turbo Havana (habanero papričice, mango i limeta) i Banatski brener (ljuti sos sa bundevom).

Spajsoje 

Pored namaza od šljiva sa habanero paprikama npr., Spajsoje nudi i ljuti habanero sos. Kako se navodi na njihovom instagramu ovaj sos se naziva Nebojša (ne boji se) za zaljubljenike u ljuto i zaljubljenike u dobru hranu. Može da se kombinuje i sa mesom (divljač, prasetina, burger, Tex-Mex…), ribom i morskim plodovima kao i sa raznim testima.

Papras 

U njihovoj ponudi posebno se izdvaja Bisna Šokica, što po nazivu što po ljutini - u pitanju je fermentisani ljuti sos. U ponudi imaju i fermentisane ljute sosove od čilija.