FORA NATPISI KOJI ĆE VAŠE GOSTE SLATKO NASMEJATI: Za utisak modernog doma odmah pri ulazu stavite personalizovani otirač

Ukoliko vam je stalo da vaši gosti uđu s osmehom na licu, onda postavite ovakve otirače ispred vrata

Personalizovani otirači koji će zasmejati sve vaše goste
Instagram 

Uvek je lepo primiti goste u svoj dom, ali je važno obratiti pažnju na neke detalje, posebno ako vam oni prvi put dolaze u kuću ili stan. Ako uskoro očekujete goste ili želite da uvek budete spremni za nenajavljene goste, krenite od ulaznih vrata.

Jedna od prvih stvari koja nam upada u oči kada dođemo na nečija vrata je svakako otirač ili sama dekoracija vrata. Retko ko ovako bez razloga ukrašava svoja ulazna vrata mimo praznika, ali postoji detalj koji privlači pažnju, a to je otirač!

Osim što je praktičan i dekorativan on može i na jednostavan i duhovit način oduševiti vaše goste dok čekaju pred vratima.

Naime, patosnice odavno nisu samo funkcionalne, već se mogu postavljati i u dekorativne svrhe, a posebno smo se obradovali kada smo pronašli lokalne brendove koji su specijalizovali proizvodnju i personalizovali je prema željama kupaca.

Simpatični natpisi koji će vas nasmejati, šale ili čak karakteristični izrazi za neka područja u Srbiji - sve to možete imati ispisano na svom otiraču ako ga naručite sa nekog od ovih profila. 

Osim za vaš dom, nije li ovo idealan poklon za nekoga ko je upravo kupio novi stan i pozvao vas na useljenje?

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši