Valore intimo

Valore intimo predstavlja relativno novi lokalni brend donjeg veša za žene i muškarce. Ručno se proizvodi u Srbiji. Materijal je mahom pamuk, a od asortimana imaju muške bokserice, ženske brazilke, tange i bokserice i dečiji donji veš. Svi proizvodi su veselih boja, sa motivima životinja, voćki i geometrijskih oblika.

Beba lingerie 

Ovaj seksi donji veš za žene je sinonim stila i šika. Čipka, podvezice, gaćice, spavaćice, korseti, kimoni, ali i kupaći kostimi... U njemu ćete se osećati kao kraljica.

Jasmil 

Originalni ariljski veš sa 30 godina dugom tradicijom izrade kvalitetnog pamučnog programa. Oni su pandam (istog kvaliteta ali povoljniji) Extreme intimu. U asortimanu imaju donji veš, pidžame, bade mantile, majice za decu, žene i muškarce, ali i peškire.

Manor 

Ovaj domaći brend donjeg veša je rezervisan za muškarce. Gaće, bokserice, potkošulje, majice, pidžame, ali i bermude i aksesoar - sve se to nalazi u njihovoj ponudi. Svi komadi su napravljeni od  pamuka, maksimalne rastegljivosti. Kako se navodi na njihovom sajtu, pri izradi primenjuju tzv. #EasyLabelRemove tehnologiju na većini modela, koja omogućava lako odrstanjivanje etikete sa proizvoda i doprinosi većoj udobnosti bez sputavanja pokreta, bez žuljanja i grebanja prilikom nošenja (izuetno važna za senzitivne muškarce).

Amibo 

Ovaj domaći brend proizvodi donji veš, pidžame, ali i drugu odeću za žene, muškarce i decu. Moderan dizajn, udobnost i pristupačna cena su zagarantovani. Njihova prodavnica se nalazi u Arilju, a možete i poručiti onlajn.