Ne morate imati bad hair day da biste nosili šešir – sada kada je nastupilo hladnije vreme osmelite se da ovaj elegantni modni dodatak bude vaš što češći modni izbor.

Isprobajte različite modele i stilove šešira kako biste pronašli onaj koji najbolje pristaje vašem licu i stilu odevanja.

Mi smo odlučili da zavirimo u aktuelnu ponudu lokalnih dizajneri i pronašli zaista moćne i inovativne komade koji podižu svaki outfit!

Nastavite da skrolujete za inspiraciju!

1. Fairytale by Neda Lukovic

Šešir sa čvrstim i velikim obodom, koji često imamo prilike da vidimo u zimskom periodu, možete nositi uz haljine, ležerne kombinacije, bilo šta da izaberete istaći ćete vašu nežnu i romantičnu stranu. Crvena, kao i kombinacija dve boje, savršeno će akcenat staviti na svaki monohromatski look.

2. MM Couture

Ukoliko želite unikatan šešir koji vas izdvaja iz mase, MM Couture Distressed Kony je idealan izbor za ove tmurne dane. Krem nijanse sa braon detaljima čine ga inovativnim modelom koji se uklapa u svačiji stil.

3. La Zar Hats

To što su dani sve sumorniji ne znači da treba da se pribegnemo i takvim bojama ormanu. Naprotiv, vibrantne boje su itekako dobrodošle, a šešer ciklama boje brenda La Zar Hats to najbolje i dokazuje. Jednostavan dizajn i efektna boja daju svakom outfitu dozu chica i glamura.

4. Rade Hats Couture

Još jedan od trendova koji nam se vratio iz 90-ih su i popularni bucket šeširi. Ovaj zimski model iz radionice Rade Hats Couture nas instant stavlja u cipele Francuskinja, koje poslednjih sezona obožavaju ovakve modele zimskih šeših.

5. Ercegovac Hats

Iz Ercegovac Hats stiže nam klasik, ali sa prepoznatljivim dodatkom ovog brenda. Zlatni tanki lanac u dva nivoa dao je ovom basic crnom vunenom šeširu posebnu dozu elegancije kojoj naročito težimo u večernjim prilikama.