Sara Jo

Pevačica je poznata po veoma originalnim autfitima, a to je proizvod kreativnog uma Vladislave Joldžić. Ona je dizajnerka kostima i stilista, a trenutno živi i radi u Kini. U Sarin look je uvela zmijsku kožu, uske krojeve, neon i pravi holivuski glamur.

Nataša Bekvalac 

Do pre nekog vremena, stilista joj je bio kreator Darko Kostić, a onda je ovu funkciju preuzela njena rođena sestra Kristina. I postala je vidna promena i zaokret - Nataša sada nosi mnogo smelije i urbanije kombinacije. Perje, koža, look a la Madona; sada je to Nata.

Jovana Joksimović 

O stilu voditeljke, koja se nedavno našla u žiži javnosti zbog otkaza na televiziji, vodi računa kreatorka i stilista Jovana Rebrenović. Njeni autfiti su mahom ono što se naziva večita klasika, a sa tim nikad ne može da se omane. Pored Jovane, Rebrenovićka je stilista i Tijani Dapčević i glumicama Anđelki Prpić i Slobodi Mićalović.

Jelena Karleuša 

Malu od skandala oblači niko drugi do njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Saša Vidić. Ova fotka govori sve - suptilna i namerna trešerica srpskog džet seta. Ali ona i onako to dobro fura i briga je. Pored toga što je renomirani stilista, on ima i svoj modni brend pod istim nazivom kao njegovo ime i prezime.