Kako ističu organizatori, KOFFER je prepun originalnih, unikatnih, savremenih, handmade proizvoda domaćih dizajnera, pored dizajn marketa kod kuće, putovao je i gostovao na mnogim dizajn marketima u regionu.

"Nastale su promene u načinu života i poslovanja koje nam je nametnula pandemija korona virusa. Zauzeli smo stav prema novim okolnostima i manje više spremno ih dočekali i prihvatili. I naše stanje tihovanja je kratko trajalo. Shvatili smo da samo od nas zavisi kako ćemo se postaviti prema trenutnim okolnostima i preuzeli inicijativu.

Koffer je opet počeo da se puni novim proizvodima, novim idejama. Prelepim haljinama, majicama, torbama, mašnama, ogrlicama, narukvicama, novčanicima, ukrasnim predmetima za kuće... I KOFFER se usudio da se pokrene! Ali ovaj put da dođe do srca svojih sugređana i da se zajedno borimo za bolje danas, za bolje sutra. Živimo u vremenima kada je ideja o modi, dizajnu, umetnosti shvaćena pogrešno, jer se vrlo često veruje da mora biti jako skupo da bi bilo vidljivo i cenjeno."

Ovim događajem organizatori žele da pokažu da moda i sam dizajn i umetnost jeste i može da bude sasvim druga priča od toga.

Maske i fizička distanca su propisane mere koje se moraju poštovati.