Organizovan u saradnji sa Savremenom Galerijom u Subotici, program festivala će se održati u Parku Rajhla Ferenca, podrumu Samo Piva i vili Kerulj Be u Engelsovoj ulici. Festival obuhvata koncerte, dj setove, fanzin radionicu, izložbu skejt kolektiva PRVNS, Pop Up store, projekciju 2 autorska filma i skejt takmičenje + skejt povorku kroz grad.

25. juna nastup će održati Dogs in Kavala, Delta43, a DJ setove će imati NEOMODERN, KLASSIX KILLIX i IZLOG IDEJA. Pored muzičkog programa, održaće se i Pop up i izložba u prostoru Samo Pivo na adresi Petra Drapšina 7, kao i projekcija filma Prvns ~'§'~ Cvat na poluostrvu Histrija (skejt film 10min),kao i radionica fanzina sa Varikina studijom u prostoru Kerulj Be.

U subotu, 26. juna u prostoru Samo Pivo nastupaće bendovi Klot ljudi i Cedar Knoll, a Nino Šebelić će imati vinil DJ set, dok će DJ setove imati Fibra Vrgov, Grace Schella i Berhard Tobola. Takođe, tog dana biće i filmski program - projekcija Minotaura, sarajevskog režisera Zulfikara Filandra. Od 13 časova u parku Ferenca Rajhla lupaće daske, škripati točkići i padati trikovi kakve Subotica još nije videla. U parku će biti postavljen avangardni skejt element u izvedbi Samit kuće, a najistaknutiji trikovi biti nagrađeni s kešom na ruke.