NEMA IH SAMO ZARA: Otkrijte kopije luksuznih parfema koji su pristupačnija, a veoma slična verzija originala

Ukoliko niste spremni da izdvojite novac na luksuzni parfem sa luksuznom cenom, otkrijte njihove pristupačnije kopije.

Kako tvrde redovni kupci, ove kopije skupih parfema vredi probati. Poznajući parfeme, to je kozmetički proizvod čije cene mogu veoma da variraju u zavisnosti od brenda, zbog čega nas ne čudi sve češća kupovina kopija svetski popularnih dizajnerskih i niche parfema. Najčešće se note mirisa kopiraju, a dugotrajnost se često izostavlja, pa se ponekad isplati uložiti u skuplju verziju. Istražili smo neke manje popularne kopije koje su oduševile kupce i vredi ih isprobati ako ne želite da izdvojite novac za original.

Layered Norma Jean - Tom Ford Rose Prick

Zanimljivo je da za primerak ovog parfema mnogi tvrde da ima bolji miris i da je dugotrajniji. U pitanju je Layered Norma Jean, čija je cena oko 60 evra za 55 ml. S obzirom da je cena Tom Ford parfema oko 370€, možemo reći da je ovo pristupačnija cifra.

La Rive Queen of Life - Lancome La Vie est Belle

Lično, jedan od mojih omiljenih parfema je dobio svoju kopiju, a to je La Rive Queen Of Life. Trenutno posedujem obe verzije i mogu da potvrdim da mirišu gotovo identično, ali sam primetila razliku u dugotrajnosti. Iako Queen Of Life takođe traje veoma dobro, La Vie est Belle ima intenzivniji miris koji se više oseća. Cena mu je 9 evra (75 ml), dok ćete za original potrošiti 62 evra (30 ml).

Women's Secret Intimate - Carolina Herrera Good Girl

Parfem sličnog mirisa, ali po mnogo pristupačnijoj ceni, naći ćete u asortimanu brenda Women's Secret (Intimate). Mnoge žene navode da im Intimate više odgovara jer nije toliko intenzivan, pa ga koriste svakodnevno, a Good Girl za večernje prilike. Originalni parfem košta 140 evra (80 ml), dok ćete za kopiju platiti 18 evra (100 ml).

Jenny Glow Peony Blush Suede - Jo Malone Peony Blush Suede

U asortimanu brenda Jenny Glow možete pronaći nekoliko primeraka parfema Jo Malone, a mi smo izdvojili Peony Blush Suede, koji je slatkog i cvetnog mirisa. Jedina mana je što nije tako dugotrajan kao Jo Malone verzija, ali to opravdava mnogo nižom cenom (21 € umesto 144 € za originalnu verziju).

Al Haramain Amber Oud Gold - Xerjoff Erba Pura

Jedan od popularnijih parfema je definitivno Xerjoffov Erba Pura, što me ne čudi jer je zaista dobar. Izuzetno je jak, dugotrajan i miris se pojačava kako vreme prolazi. Njegovu kopiju Al Haramain Amber Oud Gold mnogi hvale zbog dugovečnosti, a iako postoji nekoliko primeraka ovog parfema, mnogi tvrde da je ovaj najsličniji.

Kopije luksuznih brendova možete pronaći u Zarinom asortimanu. Verujemo da je većina vas upoznata s tim, zbog čega smo izdvojili neke manje popularne verzije. Da li ste probali neki od ovih parfema?