OVO JE PUDER KOJI JE RIJANA NANELA USRED NASTUPA: S razlogom nosi titulu APSOLUTNOG MUST-HAVE proizvoda u torbici

O puderu koji je Rijana sinoć nanela usred nastupa ne prestaje da se priča.

JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Iako NFL nikada ne plaća muzičke zvezde za poluvreme, jer kako kažu dobijaju određenu vidljivost s obzirom na to da nastupe na Superboulu pogleda preko 600 miliona ljudi, genijalna Rijana je pronašla način da ovaj veliki događaj iskoristi kao besplatnu reklamu za svoj kozmetički brend - Fenty Beauty.

Pored izuzetno uspešne muzičke karijere, Rijana je poslednjih godina izgradila malo carstvo lepote i mode vrednu milijarde dolara. Pevačica očigledno nije mogla da propusti ovu sjajnu priliku za plasman proizvoda, čije bi oglašavanje tokom Superboula u normalnim uslovima koštalo između vrtoglavih 6 i 7 miliona dolara! Naime, Rijana je usred nastupa odlučila da se popravi, nanevši translucent puder u prahu – Fenty Beauty By Rihanna Invisimatte Blotting Powder.

fentybeauty 

Verni kupci su odmah prepoznali ovaj kultni proizvod, koji je godinama bio jedan od najbolje ocenjenih Fenty proizvoda, a koji je posle Superboula, pogađate, jedan od najtraženijih proizvoda za šminkanje! 

Reč je o puderu za setovanje koji je pogodan za sve tipove kože i koji savršeno rešava problem viška sjaja i masnoće na licu. Ovaj Invisimatte puder je odličan proizvod za upotrebu u "hodu", zbog čega je sastavni deo torbica hiljada zadovoljnih korisnica koje tvrde da je Rijanin Blotting Powder 'apsolutni must-have' proizvod za sve ljubitelje besprekornog make-upa.