Dobar parfem je ono što ženi daje najviše samopouzdanja, a kako kažu ima veći efekat čak i od najskuplje odevne kombinacije. Parfem je važan segmet celokupnog izgleda jer koji ostavlja snažan utisak na okolinu.

“Mirišeš tako dobro!” jedan je od najvećih komplimenata koji svakome prija. 

Znamo koliko biranje savršenog parfema, za vas ili osobu kojoj želite da poklonite, zna da bude vrlo komplikovano i frustrirajuće. Zato smo vam pripremili nekoliko predloga koji fenomenalno mirisu, a i trenutno su na sniženju u Lilly drogerijama

Top 3 naša favorita: 

1. Bvlgari Omnia Amethyste

Puderast i nežan miris koji osvežava i ispunjava prostoriju, a pritom je prilično dugotrajan na odeći i veoma ženstven. Miris koji je prikladan za sve prilike za posao, školu, izlazak, šetnju gradom.

Bvlgari omnia amethyste
screenshoot/lilly.rs Bvlgari omnia amethyste/ 3.499 dinara

2. Jimmy Choo

Savršenstvo u bočici! Definitivno miris za kojim se okrenete kad ga osetite u vazduhu. Nimalo nametljiv, a opet ima svoj karakter i nikad ne prolazi neprimećeno. Jimmi Choo je sinonim za stil I crveni tepih, sa dozom provokacije. Prvi miris koji očarava ženu koja ga nosi senzualnošću i zavodljivošću, zahvaljujući ukusnom chipre-voćnom skladu sa toplim, bogatim i drvenim nijansama. Inspirisane modernim ženama: snažna je, primamljiva, spajajući misterioznost i senzualnost.

jimmy choo parfem
screenshoot/lilly.rs Jimmy choo/ 3.399 dinara

3. CalvinKlein Euphoria Deep

Euphoria je siguran i lep izbor za mlade devojke i za sve one koji se tako osećaju. Ne postoji mogućnost da vas bar neko ne pita koji parfem koristite, jer je prelep i veoma postojan. Definitivno parfem koji izmamljuje osmeh na lice.

Calvin klein euphoria deep
screenshoot/lilly.rs Calvin klein euphoria deep/ 4.299 dinara

 U galeriji ispod pogledajte i ostale parfeme koji su na sniženju i do 50%!

screenshoot/lilly.rs Lilly parfemi na sniženju