Ukoliko želite da poklon dragoj ženi za 8. mart podignete na viši nivo, uz par lepih reči, buket cveća, u kesicu stavite i parfeme koji će poboljšati raspoloženje u trenu i podstaći ih da hrabro prihvate neke nove izazove.

Parfemi zauzimaju posebno mesto u neseseru skoro svake žene, a poznati kozmetički brendovi i parfemske kuće pripremili su za 2024. pregršt uzbudljivih mirisa koje jedva čekamo da probamo.

Ako želite da dragoj osobi poklonite parfem za Dan žena nije na odmet imati trendove koji će dominirati svetom parfema 2024. godine. Od sjajnih noviteta do nekih poznatih klasika, u nastavku otkrivamo deset neodoljivih parfema koji su, po mišljenju beauty stručnjaka, odličan dodatak svakoj ženi.

Sephora Srbija je osmislila sjajnu akciju u kojoj parfem najveće mililitraže možete još danas kupiti po ceni parfema od 50ml. Iskoristite je još danas za kupovinu poklona dragoj ženi!

U nastavku pogledajte koje poznate parfeme izdvajaju!

ZADIG&VOLTAIRE This Is Her!

GIVENCHY

 LANCOME

TOM FORD

ARMANI

 Thierry Mugler

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Jeftinija zamena za Baccarat Rouge 540 TikTok/@kodmaje


Izvor: Wanted V.P.