Kolagen podstiče i održava mladalački izgled, dajući koži elastičnost, hidriranost i sjaj. Uz to, njegovo pristustvo čini kosu i nokte snažnijim i sjajnijim.

Benefiti kolagena

Gubitak kolagena nije nimalo beznačajna stvar s obzirom na to da je od esencijalnog značaja za obnavljanje tkiva, elastičnosti kože i održavanja tetiva i ligamenata zdravim. Dobra stvar kod kolagena je što se on može nadoknaditi suplementima. Ako do sada niste unosili dovoljno kolagena u telo, znajte da nije sve izgubljeno. To može biti već od kasnih dvadesetih ili početkom tridesetih godina, pa čak i četrdesetih.

Ukoliko ste od onih koji veruju da je to samo još jedan beauty korak koji nije neophodan koži, varate se. Mnoge studije potvrđuju benefite kolagena, te njegov trenutni hype nije samo deo komercijalne priče podmlađivanja.

Tipovi kolagena

  • tečni kolagen
  • kolagen u prahu
  • kolagen u kapsulama

U nastavku otkrijte 3 najbolja kolagena na tržištu:

1. Peach Perfect Collagen booster

Peach Perfect kolagen prah za zglobove, kosu, kozu i nokte je obogaćen pažljivo odabranim vitaminima i mineralima u dozama koje su najbolje za iskoristivost njihovog punog potencijala u našem telu. Pored toga, ovaj kolagen je obogaćen hijaluronskom kiselinom koja deluje sa kolagenom pružajući okruženje bogato vlagom gde se kolagen može protezati bez lomljenja, dajući koži elastičnost.

Peach Perfect Collagen booster
PEACH PERFECT 

2. Kolagen Shot

Kolagen Shot sadrži hidrolizovani riblji kolagen tipa 1, dakle kolagen koji je dobijen iz 100% prirodnih izvora.

Prema rezultatima kliničkih studija naše telo mnogo bolje apsorbuje kolagen dobijen iz ribljeg izvora od kolagena iz drugih životinjskih izvora, kao na primer, iz svinjetine. Kolagen dobijen iz ribe, garantovano čist i bez toksina, kao što su teški metali i ostale štetne supstance.

Kolagen-Shot.jpg
COLLAGEN SHOT 

3. Crux Collagen

100 % prirodno, 0 šećera, 0 glutena, 0 alergena, ipak ne bi trebalo da ga konzumiraju vegani jer je ovaj kolagen ipak životinjskog porekla. Jača kosti, hrskavicu, zglobove i rad creva. Pruža kvalitetniji sna, zdrave nokte i hidriranu i sjajnu kosu i kožu.

Crux Collagen
Crux Collagen 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KOLAGEN FLASTERI PEGLAJU BORE BOLJE OD BOTOKSA: Za nekoliko sati do potpuno glatkog lica TikTok/thewrinklesschminkles/tonyyounmd


Izvor: Wanted V.P.