Od leta 2022. godine Hejli Biber postala je deo beauty industrije i javnosti predstavila svoj brend 'Rhode'. Od tada je jedna od najpraćenijih t djevojka koja postavlja trendove.

Nakon što je popularizovala beauty termine kao što su 'candy cane glazed nails', 'glazed donut nails' ili 'strawberry girl aestetic', sada je vreme za malo hladnije izdanje savršeno za ovu sezonu.

'Super Plum Fairy' makeup je trend koji će, čini se, obeležiti ovu jesen i zimu, a Hejli je korak po korak pokazala način na koji ga ona sama postiže.

'Kada sam imala 16 godina, bila sam Sugar Plum Fairy u 'Krcko Oraščiću'. Ovo je moja verzija tog makeup izdanja za 2023. Moj 'go to vibe' za blagdansku sezonu', napisala je tako Hailey uz svoju rutinu, piše Page Six.

Prirodan izgled započela je korektorom ispod očiju nakon čega je na obraze dodala bronzer i rumenilo. Svetlucavi highlighter i malo bronzera odlučila je staviti na kapke i koristiti ih kao šminku za oči gde je kasnije dodala još malo shimmera.

hejli biber šminka TikTok/haileybieber

Nakon što je stilizovala obrve, highlighter je dodala na obraze i vrh nosa, te nacrtala pegice. Usne je iscrtala braon olovkom i za završni sjaj dodala svoj Peptide Lip Tint sjaj Jelly Bean koje je u prodaju izašlo pre nekoliko dana. Reč je o proizvodu koji se savršeno slaže s njenim prepoznatljivim senkama u bubblegum-ružičastoj boji s dodatkom šljokica.

Hailey je svoju rutinu završila maskarom za prirodan, jednostavan i savršen praznični izgled.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor: Wanted/ A.N.