Ako postoji jedna stvar koju svi moji prijatelji i porodica znaju o meni, to je da volim luksuzne parfeme. Ako se ikada zapitaju šta da mi poklone za rođendan ili Božić, znaju da će mi elegantan miris uvek izmamiti osmeh na lice. Ipak, činjenica je da određeni luksuzni brendovi koštaju kao pravo malo bogatstvo, što znatno otežava da isprobamo neke od hvaljenih mirisa bez da bankrotiramo. Uzmimo za primer Le Labo. Ovaj šik brend sa sedištem u Njujorku je jedan od mojih omiljenih za zanimljive parfeme skupog mirisa; ali sa bočicom od 50 ml koja košta oko 25.000 dinara, nije moguće isprobati sve mirise kako bih videla koji mi se najviše sviđa.

Le Labo Discovery set parfema
Unsplash/ Marcus Loke 

Naravno, možete ući u prodavnicu da njušnete sve različite mirise, a znajući sebe kada isprobavam više od pet mirisa na kraju zaboravim koji mi se najviše svideo. Na moju sreću, otkrila sam lakši i pristupačniji način da u svojoj kolekciji imam neke od Le Labo-ovih najprodavanijih mirisa. Pozdravite Le Labo-ov Discovery set parfema.

Ako niste znali, možete ih pronaći u Metropoliten radnjama. Le Labo je za svoj Discovery set odabrao šest omiljenih parfema, kako biste mogli da ih istražujete i uživate u različitim mirisnim notama.

Set košta 14.490 dinara i sadrži šest bočica od 5 ml najpoznatijih Le Labo mirisa, uključujući Santal 33 i Lavande 31. Ono što volim kod ovog seta je to što možete isprobati sve mirise kako biste se uverili u koji parfem u većoj veličini želite da investirate.

le labo set parfema
www.metropoliten.rs 

Tu nije kraj benefita, jer su pakovanja bočica izuzetno praktična za ubacivanje u tašnu ili kofer kada putujete. Ovo je set koji sam probala i moji favoriti su Another 13 i Santal 33. Svaki miris je dobrodošao dodatak mojoj kolekciji parfema, a pojedini od njih su čak postali i neki od mojih najhvaljenijih mirisa do sada.

Bonus video

Prskanje parfema instagram/hannahcollingwoodenglish