Kako tvrde redovni kupci, ove kopije skupih parfema vredi probati. Poznajući parfeme, to je kozmetički proizvod čije cene mogu veoma da variraju u zavisnosti od brenda, zbog čega nas ne čudi sve češća kupovina kopija svetski popularnih dizajnerskih i niche parfema. Najčešće se note mirisa kopiraju, a dugotrajnost se često izostavlja, pa se ponekad isplati uložiti u skuplju verziju. Istražili smo neke manje popularne kopije koje su oduševile kupce i vredi ih isprobati ako ne želite da izdvojite novac za original.

Layered Norma Jean - Tom Ford Rose Prick

Zanimljivo je da za primerak ovog parfema mnogi tvrde da ima bolji miris i da je dugotrajniji. U pitanju je Layered Norma Jean, čija je cena oko 60 evra za 55 ml. S obzirom da je cena Tom Ford parfema oko 370€, možemo reći da je ovo pristupačnija cifra.

La Rive Queen of Life - Lancome La Vie est Belle

Lično, jedan od mojih omiljenih parfema je dobio svoju kopiju, a to je La Rive Queen Of Life. Trenutno posedujem obe verzije i mogu da potvrdim da mirišu gotovo identično, ali sam primetila razliku u dugotrajnosti. Iako Queen Of Life takođe traje veoma dobro, La Vie est Belle ima intenzivniji miris koji se više oseća. Cena mu je 9 evra (75 ml), dok ćete za original potrošiti 62 evra (30 ml).

Women's Secret Intimate - Carolina Herrera Good Girl

Parfem sličnog mirisa, ali po mnogo pristupačnijoj ceni, naći ćete u asortimanu brenda Women's Secret (Intimate). Mnoge žene navode da im Intimate više odgovara jer nije toliko intenzivan, pa ga koriste svakodnevno, a Good Girl za večernje prilike. Originalni parfem košta 140 evra (80 ml), dok ćete za kopiju platiti 18 evra (100 ml).

Jenny Glow Peony Blush Suede - Jo Malone Peony Blush Suede

U asortimanu brenda Jenny Glow možete pronaći nekoliko primeraka parfema Jo Malone, a mi smo izdvojili Peony Blush Suede, koji je slatkog i cvetnog mirisa. Jedina mana je što nije tako dugotrajan kao Jo Malone verzija, ali to opravdava mnogo nižom cenom (21 € umesto 144 € za originalnu verziju).

Al Haramain Amber Oud Gold - Xerjoff Erba Pura

Jedan od popularnijih parfema je definitivno Xerjoffov Erba Pura, što me ne čudi jer je zaista dobar. Izuzetno je jak, dugotrajan i miris se pojačava kako vreme prolazi. Njegovu kopiju Al Haramain Amber Oud Gold mnogi hvale zbog dugovečnosti, a iako postoji nekoliko primeraka ovog parfema, mnogi tvrde da je ovaj najsličniji.

Kopije luksuznih brendova možete pronaći u Zarinom asortimanu. Verujemo da je većina vas upoznata s tim, zbog čega smo izdvojili neke manje popularne verzije. Da li ste probali neki od ovih parfema?