Možda Adrijana Lima ima 40 godina, ali po njenom izgledu teško da biste to ikada zaključili. Naprotiv. I sama manekenka nebrojeno puta je govorila da je za njenu figuru delom zaslužna genetika, a delom i to što se zdravo hrani i neguje godinama, a ona inače spada u red slavnih koji preferiraju prirodna, odnosno organske proizvode.

Lepoti je uvek pristupala iz perspektive zdravlja, a to je podrazumevalo da je hrana gorivo, da je kretanje neophodno i da treba da vodimo računa o svom umu.

Adrijana Lima se umiva posebnom vodom.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Budući da je majka dve devojčice i da je trenutno nosi dečaka, ima želju da prenese te zdrave navike svojoj deci.

"Uvek želim da dam primer svojoj deci kako treba da vode računa o sebi – ne samo spolja, već i iznutra, onim što jedu i kako se osećaju", rekla je lepa mama.

Lima koristi jednostavan trik uz pomoć kog izgleda savršeno svakog jutra! Naime, zamenila je svoj prethodni način nege kože za prirodne preparate, promenila je proizvode kojima se tušira, pa je čak počela i da umiva lice isključivo flaširanom vodom ili vodom sa pH balansom.

Adrijana Lima se umiva flaširanom ili prečišćenom vodom.
Instagram 

"Trik koji sam naučila je da kada se umivate, ne koristite vodu sa česme. Koristite vodu koja je prečišćena ili iz flaše. To je voda koju želite da koristite na svom licu - a ne vodu sa česme jer je puna hemikalija i podstiče bakterije", ispričala je ona, navodi "Marie Claire".

Možda su Adrijani Limi dostupni svi mogući kozmetički preparati i tretmani, ali tajna njene blistave i zategnute kože zapravo leži u ovom načinu čišćenja lica.

Osim korišćenja flaširane vode za umivanje, Lima se striktno pridržava svojih dnevnih rutina koje se tiču ishrane, vežbanja i ostalih neophodnih pojedinosti kako bi uvek izgledala besprekorno.