Osim novih favorita u našim neseserima, beauty trendovi za predstojeću sezonu diktiraju i izbor novih parfema. Moja opsednutost Italijom već godinama ne jenjava, a od kada sam 29. juna u TC Galeriji imala priliku da se susretnem sa novim Acqua di Parma parfemom kroz čije je sastojke utkana nota Sicilije, ne prestajem da razmišljam o odmoru na ovom magičnom ostrvu.

MrdjaLoversStudio-49.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Acqua di Parma je u saradnji sa poznatom italijanskom modnom kućom „forte forte“ kreirano je pakovanje u koje je nemoguće ne zaljubiti se.

Pod sloganom „forte forte loves Acqua di Parma“, stvorena je neodoljiva, tirkizna bočica sa kaleidoskopom rascvetalih žutih, plavih i lila cvetova, leptirića i vilin konjica.

MrdjaLoversStudio-60.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Čini se kao da su svi živopisni zvuci Sicilije objedinjeni u ovom izvrsnom parfemskom ekstraktu koji, baš kao i sama regijam, predstavlja čudesan spoj drevnog i modernog.

Prema ovoj kompoziciji, naučila sam da se bosiljak zanosno kombinuje sa penušavim citrusnim notama limuna i bergamota iz Kalabrije. Morski povetarac u nežnom spoju sa jasminom i ružom intenzivno ističe mastiku i kleku u kombinaciji sa kedrom i ćilibarom.

MrdjaLoversStudio-76.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Ako ste upoznati i sa činjenicom da je u toj bočici i, širom sveta, najprodavaniji miris iz kolekcije Blu Mediterraneo, Mirto di Panarea, verujemo da ste već poželeli ceo paket. Već na prvi pogled bilo je očigledno da Acqua di Parma i forte forte dele strast prema umetničkom zanatstvu i kulturi Italije, italijanskim pejzažima, načinu života, eleganciji i neprevaziđenom stilu.

MrdjaLoversStudio-13.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Sicilijanski ručak u restoranu La Cuccina i trio Gentleman's Club bend bili su prozor u svet iskrene i autentična priče, pune emocija, inspirisane lepotom sanjarenja - sve ono što nam budi i novolansirani miris.

Acqua di Parma 2 Promo

Dizajn bočice nije ostao nimalo zanemaren, a pored toga što oku prija, veoma je i praktičan. Dok heklani ukras na kutiji asocira na toplo i sjajno sunce, šarena narukvica oko bočice sa fluorescentno žutim tonovima i medaljonom u zlatnoj boji se može transformisati u modni aksesoar.

MrdjaLoversStudio-63.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Mirto di Panarea forte forte možete otkriti u parfimerijama Belodore, u bočici od 100 ml. A osim toga što su poznati i po velikoj kolekciji mirisa za dom, Acqua di Parma nas je obradovala i svećom koja prati ovaj miris. Može biti idealan ukras koji će doneti miris italijanskog mora u dom, a isto tako i poklon za sve prilike.

MrdjaLoversStudio-58.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022