Ukoliko spadate u one koji obavezno nose bočice omiljenog parfema gdegod da idu, jedna tiktokerka pokazala je sjajan trik kako da vam ovako nešto više ne zadaje glavobolje. 

Uostalom, znate i sami kakve su muke kada pokušate da sve što vam treba spakujete u manju tašnu, pogotovo ako je sama bočica glomaznija.

Međutim, iako su jedno od rešenja travel pakovanja, kao i ona koja možete sami da punite, u ovoj drugoj varijanti problem je čišćenje, jer neretko dođe do mešanja mirisa, pa čak i do promene, te to više nije taj parfem koji toliko volite.

Zato i ne čudi što je rešenje tiktokerke postalo viralno preko noći, a mnogi se kunu da su na ovaj način sprečili i prekomerno trošenje omiljenog parfema, ali i moguće lomove bočica.

Postoji način da svaki parfem pretvorite u putnu verziju i da uz to miriše duže.
Shutterstock 

Naime, verujemo da ste barem jednom u životu čuli da vazelin može učiniti da parfem na koži duže traje. Međutim, verujemo da ne želite da nosite još jedan proizvod više u torbi samo da biste se osigurali da ćete celog dana mirisati na omiljenu notu. Umesto toga, postoji lakši način, a uz vazelin vam je samo potrebna metalna ili plastična kutijica kakve možete kupiti u drogerijama i stara kašika.

Pogledajte video:

NE MORATE VIŠE DA NOSITE GLOMAZNE BOČICE PARFEMA: Uz ovaj trik em će stati u svaku torbicu, em će mirisati duplo duže Tiktok/aliayla_

Dakle, sve što je potrebno je da izvadite malo vazelina i da ga podgrejete u metalnoj kutijici ili pak, ukoliko koristite plastično pakovanje, tako što ćete ga zagrebati starom metalnom kašikom, a potom ispod nje držati upaljač sve dok vazelin ne krene da se topi, a potom ga prespete u kutijicu.

Parfem u kombinaciji sa vazelinom duže i intezivnije miriše.
Unsplash/ Laura Chouette 

Dok je vazelin još u tečnom stanju naprskajte nekoliko puta omiljeni parfem i sačekajte da se stegne. I voila! Dobili ste "putno" odnosno "prenosno" pakovanje parfema. Samo ga namažite na željena mesta na koži i videćete da će miris, ne samo trajati duže, već i biti intezivniji.