Danas veoma uspešna influenserka Tamara Kalinić je od početka bavljenja ovim poslom, prvenstveno blogovanje, rado delila lične priče iz svakodnevnog i ličnog života, o svojim putovanjima, opisujući svoja svakodnevna iskustva i avanture i nudeći pratiocima savete za lepotu.

Ipak, pored mnogobrojnih korisnih saveta, oduvek intrigira pitanje "kako mirišu poznati?". Obzirom da izbor parfema mnogo govori o osobi koja ga nosi, kako bismo zajedno stvorili samo površan utisak o Tamari, zanimalo nas je kakve mirise influenserka bira za sebe.

Tamari Kalinić je omiljena mirisna nota Ambra.
Instagram 

"Parfem menjam u zavisnosti od godišnjeg oba, a osim toga imam svoje omiljene note. Ambra ili ćilibra jedna od mojih omiljenih nota za zimu, dok leti volim smokve, citrusne note, dunju", reka je influenserka u inervjuu za Harper's Bazaar.

"Volim neobične parfeme, ali mi je bitno da imam svoj prepoznatljiv parfem, oduvek je bilo tako", nastavila je.

U intervjuu pre nekoliko godina otkrila da koristi Paco Rabanne One Million parfem iz razloga jer joj na koži ostaje tokom celog dana i čini je srećnom.

Omiljeni parfemi Tamare Kalinić su Lancome Figues & Agrumes i Dolce&Gabanna Light Blue.
Instagram 

Ali, na sudeći prema videu snimljenom pre skoro 2 godine u kom prikazuje kolekciju parfema, očigledno je da je veoma istraživala u ovom segmentu i svoj mali kutak obogatila novim omiljenim mirisima.

Omiljeni parfem svih vremena joj je Lancome Figues & Agrumes, dok za Dolce&Gabanna Light Blue smatra kao da je pravljen za nju.

Lancôme - Figues & Agrumes

Aromatično-voćni miris predstavljen 2019. je parfem za muškarce i žene, a osmislio ga je parfumer Alex lee. Gornje note su citrusi i šerbet, srednja je jasmin, dok je u donjoj noti smokva. Baš sve ono što Tamara prvenstveno voli kod parfema.

Lancôme - Figues & Agrumes jemiljeni parfem Tamare Kalinić.
Print Screen/Fragrantica 

D&G Light Blue

Cvetno-voćni miris koji sadrži sočne i vlažne note limete i čempresa, a važi i za jedan od popularnijih letnjih mirisa. Lansiran je 2001. godine, a dizajnirao ga je Olivier Cresp. Gornje note su sicilijanski limun, jabuka, kedar i zvončić; srednje note su bambus, jasmin i bela ruža; bazne note su kedar, mošus i amber, koji je upravo omiljena mirisna nota Tamare Kalinić.

Tamara Kalinić smatra da jedini parfem koji po njenoj meri jeste D&G Light Blue.
printscreen lilly.rs