Ona je poznata po svom lepom telu i izazovnim fotografijama. Stalno nas iznenađuje novim stajlinzima i iznova drugačijom i inovativnom šminkom. To i ne treba da čudi jer je šminka Brana Kostić.

Danas smo malo razgledali njen instagram fid i odabrali tri mejkap izgleda za koje mislimo da su najlepši i sa kojima ćete se zabaviti ako pokušate da ih rekreirate. Pa da krenemo.

Prljavo roze

BIću malo subjetivna i reći da mi je ovo moj omiljeni izgled na Milici. Pre svega volim prljavo roze tonove na očima i ove nijanse poseduje Urban Decay Naked 3 paleta senki koju obožavam. Takođe, ovako debelo izvučena donja linija kapka daje posebno seksi i moderan izgled i čini oblik očiju neverovatno interesantnim.

Povratak devedesetih

Ovde vidimo jednu dosta prirodniju varijatnu u zemljanim tonovima. Glavni fokus je na Milicinim usnama koje su u stilu devedesetih. Sjajna preporuka za ovu nijansu jeste Charlotte Tilbury ruž Matte Revolution Super Nineties a na očima i ostatku lica možete koristiti bronzer.

Rojalno plava

Ovo je treći i poslednji koji je osvanuo na njenom Instagram profilu, zapravo serija od tri fotke. Baziran je na senki u rojalno plavoj nijansi. Plave senke su dosta zeznute da se iznesu, međutim, tamno plave i teget nisu. Huda Beauty Sapphire Obssesion paleta od 9 senki je idealna za ovo.

 A koji je vaš omiljen?