Emina Jahović važi za jednu od najpopularnijih i najlepših pevačica sa ovih prostora, a sve što ona uradi ili ponese, žene jedva čekaju da iskopiraju.

Ipak, sada se odlučila na veliku promenu koja je oduševila njene pratioce i zbog dobija na stotine komentara i komplimenata.

Naime, iako je prepoznatljiva po dugoj smeđoj kosi, pevačica se odlučila na krupan korak i ošišala na moderni, duži bob, ali to nije sve. Lepa brineta prešla je u tabor plavuša, nakon što je frizuru osvežila modernim balajažom i "izlomljenim" blagim lokanama koje su celokupnom izdanju dale edgy, neobavezan look što možete pogledati na fotografijama u galeriji ispod.

pritnscreen/instagram Emina Jahović promenila je frizuru i boju kose.

Inače, ova frizura je jedna od najmodernijih ove sezone, a frizeri je preporučuju "na sva usta" jer skida godine i daje licu svežiji izgled, a na sve to se lako i stilizuje i gotovo da nema osobe kojoj ne stoji dobro.

Na sve to, Eminu smo ovog puta mogli da vidimo i u izdanju u kom je ranije nismo viđali, te je bele pantalone ukombinovala sa zanimljivim ultra-kratkim topom sa prorezom između grudi između kojih se spuštala neobična ogrlica koja je dala potpuno drugačiji pečat celokupnoj kombinaciji.

Emina Jahović pohvalila se novom frizurom na Instagramu.
pritnscreen/instagram 

U prvom planu bila je i njena vitka linija i zategnut stomak zbog čega su mnogi morali dobro da protljaju oči. Ipak, jedno je sigurno - nikad bolje nije izgledala, a sigurni smo da će i ovog puta mnoge dame poželeti da iskopiraju ne samo njen stajling već i modernu frizuru.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!