Kao što svi već znate Rijana stoji iza ultra popularne makeup linije Fenty Beauty. O njoj ne treba ništa da se kaže, sve već znate. Ali ovog leta nam sprema nešto novo, i na pomolu je nova skin care linija koja će biti lansirana pod nazivom Fenty Skin. A ono što će vas oduševiti jeste da se zna i datum lansiranja!

Novi Fenty Skin Instagram nalog zapratilo je već preko 300 hiljada ljudi, a u prvom postu objavila je da će linija zvanično biti lansirana 31. jula i mi već sitno odbrojavamo.

Od onoga što možemo videti u pomenutom postu jeste kratak video njene beauty rutinu a po teksturi proizvoda zaključujemo da će se u prodaji sigurno naći pena za čišćenje, tonik ili esencija i krema za lice. Ostali detalji nam nisu poznati, ali preporučujemo da zapratite nalog i budete u toku sa svim poslednjim informacijama. Možete posetiti i sajt fentybeauty.com i prijaviti se putem maila kako bi dobili ekskluzivan pristup proizvoda čak dva dana pre lansiranja, tačnije 29 jula.

Verujemo da ste svi jednako uzbuđeni i sudeći po inovativnom pristupu, njenoj predanosti i kvalitetu njene kozmetičke linije, ova sigurno neće biti ništa manje fantastična.