Model i preduzetnica Rouzi Hantington ima dugogodišnju karijeru u modnoj i beauty industriji, i uvek izgleda besprekorno, a u nedavnom je za američki Elle otkrila svoju jutarnju rutinu u kojoj leži ključ njenog izgleda.

Kao velika spavalica, preko nedelje se trudi da svaku noć odspava barem 7-8 sati, a s obzirom na to da ustaje već u 6:30, za vreme kaantina išla je na spavanje oko 22h.

Svoj ritam spavanja prilagodila je ritmu svog sina, ali i radu s ljudima na drugim kontinentima i u drugim vremenskim zonama.

Po jutru se dan poznaje, a Rouzi svoj započinje nekim proverenim receptima.

 Ovo su njena tri koraka...

1. Odmah nakon buđenja, ima već provereni recept za razbuđivanje organizma: vodu s limunom. Vodu s limunom drži kraj kreveta kako bi je mogla konzumirati kad otvori oči i vreme ujutru koristi kako bi se sebi posvetila.

2. Nakon nege kože, sledi doručak. Pre samog jela popije šoljicu vruće vode s nekoliko kašika jabukovog sirćeta i kašikom manuka meda. Priznaje da je obožavala da pije kafu, ali da joj teško pada, pa je ne pije već godinama. Kako kaže, odlučila na zdraviji izbor jabukovog sirćeta za koji tvrdi da je ukus na koji se treba navići.

3. Zna da su proteini ujutro važni, pa obično doručkuje chia puding, belanca na tostu ili ovsenu kašu pre odlaska u teretanu i ostatka radnog dana.