Kada birate kremu za fleke na licu, ona pre svega treba da vam pruži dugotrajnu hidratantnu negu, a inovativni serum, kao i savršena dopuna brenda Nivea, pokazali su značajno smanjenje hiperpigmentacijskih fleka.

Ujednačeni ten smatra se oličenjem dobrog izgleda, zbog čega pigmentne fleke predstavljaju veliki problem mnogim ženama, a dolazak jeseni, hladnih i tmurnih dana čine hiperpigmentacijske fleke na licu drastično vidljivijim.

nivea
Wanted! 

Fleke na licu ili hiperpigmentacija su čest problem savremenog sveta usled povećanog UV zračenja i načina života. Ipak, mnoge zanima zašto one uopšte nastaju?

Pigmentacijske fleke su rezultat neuravnotežene proizvodnje melanina, pigmenta koji se prirodno nalazi u našoj koži i odgovoran je za boju kože. U određenim slučajevima se proizvodnja melanina poremeti i tada počinje neravnomerno da se taloži u koži i tako stvara tamne tragove na koži.

Iako sam veoma mlada, pigmentne flekice su mi se pojavile prvi put na letovanju pre dve godine. Nastale su usled sunčanja u doba dana kada i nije preporučljivo izlagati se sunčevim zracima. Osetila sam jako zatezanje i peckanje na koži

nivea
Wanted! 

Nakon nekoliko dana kada sam odradila piling lica imala sam šta da vidim. Iznad jagodice na obrazu koža se razlikovala u boji, a samopouzdanje koje sam do tada imala, sa besprekorno čistom kožom, je u trenu opalo.

Upravo iz tog razloga mnogim ženama pigmentne fleke predstavljaju veliki problem koji svakodnevno pokušavaju da prekriju šminkom i smanje njegovu vidljivost na razne načine.

S obzirom na moje dvogodišnje iskustvo u otklanjanju flekica uzrokovane sunčevim zracima, probala sve i svašta, bila svugde, razgovarala sa mnogobrojnim lekarima, a proizvod o kojem danas govorim mi je ponudio konkretno rešenje problema, a tek je nedavno lansiran.

nivea
Wanted! 

Osluškujući sve traženiju potrebu žena, NIVEA stručnjaci krenuli su u potragu za aktivnim sastojkom koji će na najprirodniji mogući način ujednačiti ten vašeg lica.

Rezultat njihovog istraživanja je revolucionarno otkriće u borbi protiv pigmentnih fleka koje predstavlja nova linija za negu kože NIVEA Cellular LUMINOUS 630® Anti Spot!

Pre svega, obožavam da koristim serume i oni su uvek sastavni deo moje rutine. Primetila sam da Nivea serum osim što brzo upija u kožu, instant je i opskrbljuje aktivnim supstancama, a razlog tome je njegova delotvorna lagana tekstura.

nivea
Wanted! 

Pri redovnoj upotrebi Nivea Celluar Luminous proizvoda moj ten je postao znatno blistaviji, a intenzitet mrlja na obrazu su već u roku od 8 nedelja bile drastično smanjene.

Inovativna formula seruma efikasno umanjuje vidljivost pigmentnih fleka nastalih kao posledica izlaganja sunčevom zračenju, usled hormonskih promena kao što su trudnoća ili menopauza, kao i staračke pege.

Savršena dopuna intenzivnom serumu koja je upotpunila moj, sada omiljeni i konačno učinkovit, ritual nege protiv pigmentnih fleka je matirajući NIVEA Cellular LUMINOUS 630® Anti Spot fluid za dnevnu negu kože sa SPF50.

nivea
Wanted! 

Međutim, pored toga što ovaj proizvod pruža zaštitu od UVA i UVB zračenja, on momentalno daje i lep osećaj zaglađenosti i hidratacije. Sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline i vitamina E, sastojke koji su ključni u nezi kože i koje lično mnogo volim.

Ovaj efikasan fluid osim što smanjuje postojeće tamne fleke i sprečava stvaranje novih, štiti kožu od preranog starenja izlaganjem sunčevoj svetlosti i pruža joj potrebnu hidrataciju.

Ono što je odlično jeste i da je prikladan za sve tipove kože, bez izuzetka. Ono što najviše volim u vezi sa fluidom jeste što svežina i prirodan sjaj na licu ne izostaju, a brzoupijajuća tekstura čini ga pogodnim za prvi korak u rutini šminkanja.

nivea cellular
Promo 

NIVEA Cellular LUMINOUS 630® Anti Spot intenzivni serum 30 ml - preporučena maloprodajna cena 2,581 rsd

NIVEA Cellular LUMINOUS 630® Anti Spot fluid sa SPF 40 ml - preporučena maloprodajna cena 2.382 rsd

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite www.nivea.rs
Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: NIVEA Newsletter
Pratite nas i na FB stranici NIVEA Srbija.
IG NIVEA Srbija NIVEA Srbija