Influenerke iz Srbije Dejana Erić, Ana Mihajlović i Nejla Muhić i Jasmina Skender iz BiH, finalistkinje su koje će se boriti za titulu pobednice velike ROX Beauty Battle, najveće regionalne “bitke” za lajkove koja se već nekoliko nedelja vodi na Instagram profilima 12 influencerki iz regije i na službenom profilu brenda ROX Beauty. 

ana i dejana finalistkinje iz srbije
Promo 

Tokom ovog velikog virtualnog eventa, devojke iz Hrvatske, Srbije i BiH predstavile su hit-proizvode brenda - beauty gedžete za podmlađivanje i ulepšavanje i njihovu prirodnu kozmetiku.

jasmina i nejla finalistkinje iz bih
Promo 

U poslednjoj nedelji “battle”, na red je došao i jedan od najpopularnijih proizvoda iz ROX Beauty porodice - TriPollar STOP.
TriPollar STOP, premium anti-aging uređaj, smanjuje pojavu sitnih linija i bora, povećava proizvodnju kolagena i kožu čini zategnutijom, čvršćom i obnovljenom. Najbolje od svega je to što je reč o potpuno neinvazivnom rešenju koje donosi profesionalne (salonske) rezultate iz udobnosti vlastitog doma.

rox epilator
ROX BEAUTY 

Potpuni tretman lica traje oko 20 minuta, a dokazano usporava znakove starenja na svim tipovima i tonovima kože. Pre korišćenja TriPollar STOP uređaja, lice je potrebno temeljino očistiti, potom se nanosi Tripollar gel i, u trećoj fazi, koristiti se uređaj malim kružnim pokretima po licu. Na kraju je lice samo potrebno isprati vodom.
U čemu je tajna ovog uređaja?
TriPollar RF tehnologija ispušta frekvencije direktno u srednji sloj kože povećavajući i ubrzavajući prirodan sled proizvodnje kolagena u koži, dok DMA tehnologija targetira SMAS tkivo, tj. treći sloj tkiva lica, koji dolazi ispod površine kože i potkožne masti.
Kako bi svako od nas mogao da se podmladi kod kuće i dobije rezultate kao iz salona lepote, ROX Beauty osigurao je popust od 25%, koji se može ostvariti na njihovom webshopu i u Beauty Store u Zagrebu i to pomoću posebnog koda koji možete naći na objavama svoje omiljene influenrke. Mala tajna: kod sad važi i za ostale proizvode koje su influencerke do sada testirale!
Ko je pobednica velike ROX Beauty Battle, “bitke” koju na društvenim mrežama moderira poznata televizijska voditeljika Iva Šulentić, saznaćemo 5. jula.