Osim standardnih trendova koji se menjaju iz godine u godinu, postoje i oni koji su neprolazni, a to je savršeno glatka koža u svakom trenutku, a naročito leti, kada bismo najradije 24h provodile u omiljenom bikiniju, pored bazena ili mora.


Godinama tragamo za idealnim i pristupačnim rešenjem, koje će nas lišiti čekanja da dlačice izrastu, zakazivanja depilacija ili eliminisanja dlačica upotrebom brijača, koje za sobom ostavlja najčešće posekotine i rezultati traju isuviše kratko.


Kako bi odgovorio svim našim potrebama – dugotrajno glatkoj koži - nakon svega nekoliko tretmana (do 6 meseci), bezbolnom i bezopasnom uklanjanju dlačica, a pre svega pristupačnom i zahvaljujući kom spremne možete da dočekate leto, Philipsnam je doneo inovaciju koja je na našoj listi must have proizvoda za predstojeću i svaku narednu sezonu. Nakon 14 godina rada stručnog tima dermatologa i unapređivanja, stigao je Philips Lumea.

Philips-Lumea-tretman-protiv-dlačica
@envycroatia 
Philips-Lumea-tretman-protiv-dlačica
@envycroatia 

Koje su prednosti proizvoda?

Pre svega, nećete morati da brinete o crnim tačkicama koje ostaju nakon brijanja dlačica. Takođe, ovde nema bojazni od nastanka irtitacije ili crvenila, koje je se javlja nakon depilacije voskom.


Nakon 12 tretmana ovaj uređaj, u proseku, proređuje dlačice na nogama za čak 83%. Dlačice se uklanjaju lako i nežno, jedino što ćete osetiti tokom primene jeste blag, topli osećaj. Aparat poseduje senzor SmartSkin koji se prilagođava vašoj nijansi kože. Procenjeno vreme trajanja tretmana, na primer, za obe potkolenice je 8,5 minuta.


Lumea Prestigemože se koristiti i bežicno i sa kablom, a dolazi u paketu sa 4 nastavka, specijalizovana za bikini zonu, pazuh, lice i ostatak tela.Uz aparat vam je na raspolaganju i besplatna aplikacija za kontinuiranu podršku i personalizovano vođenje kroz tretmane.

Philips-Lumea-tretman-protiv-dlačica
@envycroatia 

Kako funkcioniše?

Zasniva se na IPL tehonologiji, odnosno intenzivnom pulsirajućem svetlu. U pitanju je veoma nežan tretman, kojim se svetlosna energija šalje do korena dlake (ne dopire u krvotok) zatim stimuliše folikul da pređe u fazu mirovanja, a vi uživate u glatkoj koži bez dlačica mesecima.


Prvi tretmani se sprovode na svake dve nedelje, zbog ciklusa rasta dlake, ali i drugih faktora, koji variraju od žene do žene, poput boje kože, dlačica, hormonskog statusa. Nakon samo tri tretmana uživaćete u proređenim dlačicama za 92%, u razmaku od dve nedelje u trajanju tretmana.


Primena je jednostavna i sprovodi se u 4 koraka:
1. Započnite brijanjem, epilacijom ili depilacijom područja tela voskom pre tretmana.
2. Izaberite postavku na osnovu nijanse kože uz senzor SmartSkin.
3.Prislonite prozor za tretiranje na kožu pod uglom od 90 stepeni. Sačekajte indikator spremnosti za emitovanje svetla i pritisnite dugme za svetlo.
4. Polako klizite aparatom Lumea preko područja za tretiranje dok se pulsirajuće svetlo emituje. Izbegavajte primenu svetla na isto mesto.

Philips-Lumea-tretman-protiv-dlačica
@envycroatia 

VAŽNE NAPOMENE:

Tretman kakav vam pruža Philips Lumea ne uklanja dlačice zauvek (ne radi se o trajnoj epilaciji), a kako biste održali rezultate, ponovite tretman svakih 4 do 8 nedelja.

Philips Lumea deluje na prirodno tamnoplave, smeđe i crne dlačice i na tipove kože od vrlo bele do tamnosmeđe. Što je veći kontrast između boje dlačice i boje kože, to je IPL efikasniji.