Anew Hydra ProVita-D dnevna krema pruža 72 sata hidratacije

Avon inovacija sa ekskluzivnom ProVita-D tehnologijom

Promo Hydra Pro Vita-D dnevna krema, 790 din

Nerazdvojna veza između zdravlja i lepote iznova inspiriše kompaniju Avon koja predstavlja novu inovaciju – Anew Hydra ProVita-D dnevnu kremu namenjenu za sve starosne dobi, sa ekskluzivnom ProVita-D tehnologijom koja uz snagu vitamin D aktivatora „zaključava“ vlažnost i obezbeđuje 72 sata hidratacije.

Znajući da upravo vitamin D pomaže jačanje barijere kože kako bi mogla da održava vlažnost i tokom sunčanih dana, Anew Hydra ProVita-D dnevna krema kreirana je sa uverenjem da je naročito tokom leta koži neophodna nega sa laganom teksturom, bez ulja, koja pruža intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju.

Hydra Pro Vita-D dnevna krema
Promo Hydra Pro Vita-D dnevna krema, 790 din

„Aktiviranje vitamina D u površinskim ćelijama kože uz Pro Vita-D tehnologiju poboljšava izgled kože, ojačava njenu barijeru i pruža vlažnost koja čini da koža izgleda mlađe i jedrije. Anew Hydra ProVita-D dnevna krema ističe se i po tome što je pogodna za sve uzraste, a najbolji rezultati biće vidljivi ukoliko je nanosite ujutru i uveče na čistu kožu, ili nakon seruma. Jedno nanošenje pomaže u aktivaciji količine vitamina D jednake onoj koja se dobija tokom 10 minuta izlaganja suncu, ističe dermatološkinja, dr Tamara Maravić, vlasnica ordinacije Dermanova i stručno pojačanje za Anew kolekciju.

Hydra Pro Vita-D dnevna krema
Promo Hydra Pro Vita-D dnevna krema, 790 din

Nova Anew Hydra ProVita-D dnevna krema dostupna je po ceni od 790 dinara u julskoj Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši