Ne znam da li ste od onih koji su gledali Sunđer Boba ili ne, ali ste za njega sigurno čuli. Ovoga puta, poslužio je kao inspiracija brendu Juno & Co, koji je poznat po svom revolucionarnom mikrofiber sunđeru za šminkanje.

U pitanju je bio sunđer klasičnog oblika obmoran u plišani oklop a za njim su svi poludeli posle video u kome ga je testirala poznata beauty jutjuberka NikkieTutorials. Žene širom sveta postale su oduševljene ovom inovativnom alatkom i brendu je porasla popularnost. Sada ovaj sunđer možete nabaviti i sa likovima iz voljenog crtaća Sunđer Bob Kockalone.

Kolekciju možete kupiti u setu koji sadrži ukupno 5 artikala od čega su 4 sunđera i jedan sapun za pranje. Dva sunđera su standardne veličine, dok imamo i dve mini verzije koje su idealne za preciznije blendanje oko očiju. Svaki sunđer je obavijen njihovom zaštitnom mikrofiber teksturom što ga čini ultra mekanim i nežnim.

Prednost ovih sunđera jeste što su jednako efikasni kao i klasični sunđeri ali mikrofiber vlakna ne dozvoljavaju da proizvod prodre unutar sunđera. Dakle, nećete trošiti veće količine pudera što je mana klasičnih blendera. Juno&Co sunđeri se mogu koristiti suvi i mokri. Ovaj set možete kupiti na junoco.com za 24 dolara.