NAJBOLJI KREMASTI I MAT RUŽEVI: Savršeno prekrivaju, ali i hidriraju usne

Izaberite neku od baršunastih mat do intenzivnih kremastih boja koje su idealne za svako raspoloženje i za svaki look.

avon Ultra Matte ruž za usne, 499 din

Ako tražite savršeni ruž, nigde nećete pronaći više različitih nego u Avonovoj novoj ponudi. Bilo da volite mat ruževe ili se ipak pre odlučujete za one sjajnije, Avon donosi 48 ruževa (24 mat + 24 kremastih) u različitim nijansama.

Dolazak proleća je idealno vreme da u našu makeup rutinu unesemo malo boja, a nova Avonova Ultra kolekcija ruževa sadrži nijanse koje će bez sumnje postati omiljene svim ljubiteljima šminke.

avon  Ultra Matte ruž za usne, 499 din

Dugotrajni ruž u stiku mat, ali i oni kremastog finiša, bogati su pigmentacijama. Omogućavaju ravnomerno nanošenje proizvoda preko cele površine usana, uz intenzivnu boju, bez osećaja isušivanja i razmazivanja.

O kolekciji

Avon Ultra kolekciju ruževa koja je inače #1 kada je reč o ovom brendu čine Ultra Creamy i Ultra Matte karmini. Kultna kolekcija Avon Ultra ruževa sada ima 48 nijansi – od baršunastih mat do intenzivnih kremastih boja, idealni za svako raspoloženje i za svaki look.     

avon  Ultra Creamy ruž za usne, 499 din

Pored toga što Avon Ultra ruževi savršeno prekrivaju, oni takođe i hidriraju usne. Nova kremasta formula obogaćena je uljem avokada, pa tako vašim usnama pruža još veću negu i hidrataciju.

avon  Ultra Creamy ruž za usne, 499 din

Avon Ultra ruževi visoke pigmentacije pružaju i neuporedivu precinost. Oblik ruža sa zaoštrenim vrhom omogućava savršeno precizno nanošenje. Pored toga Ultra ruževi su veoma mirišljavi - neodoljivi moka miris ruža donosi još veće uživanje.

avon  Ultra Matte ruž za usne, 499 din

Glavna urednica Wanted platforme i voditeljka W!oman podkasta Teodora Bogdanović testirala je novu Ultra Avon kolekciju ruževa, a šta joj se najviše dopalo kod njih pogledajte u nastavku u opisu videa:

Avon ima sto godina iskustva u kreiranju ruževa, dok 5 miliona ruževa prodamo svake godine, a novi Ultra Matte i Ultra Creamy ruževi za usne dostupni su po ceni od 499 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs. Iskoristite akciju i poručite dva karmina po ceni od 619 dinara.

avon  Ultra Matte ruž za usne, 499 din