JEDINI PUDER KOJI MI BRIŠE PORE SA NOSA I OBRAZA: Probala sam ih na desetine, ali ovaj je najbolji

Puder dizajniran da prekrije proširene pore na koži

Shutterstock

Pore na koži lica su nešto što svi imamo, samo što su kod nekih više, a kod drugih manje vidljive, ali postaju estetski problem kada se pore prošire preko normalnih granica. Funkcija pora je zapravo oslobađanje viška sebuma (prirodne masti) i znoja, koji pomažu da koža ostane hidrirana i zaštićena, a ako želite da sakrijete njihovu vidljivost, onda je puder u nastavku vaš najbolji saveznik!

Ako želite da postignete besprekoran izgled kože lica i smanjite vidljivost proširenih pora, onda su specijalno formulisani puderi, dizajnirani da matiraju kožu rešenje. Ova vrsta pudera upija višak ulja i smanjuje pojavu pora kako bi se postigla glatka i ujednačena koža. Većina ovih pudera sadrži mikroskopske čestice koje se stapaju sa kožom i popunjavaju praznine u porama, smanjujući njihovu vidljivost i dajući licu uglađen izgled, a najbolji koji mi se pokazao jeste Fenty.

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear

Moja najomiljenija podloga svih vremena koju nosim u većini slučajeva. Daje prelepu meku mat završnicu sa difuznim porama koja izgleda kao koža. Formula bez ulja se lako blenda i nadograđuje - daje srednju do jaku pokrivenost, a pritom se uopšte se ne oseća na koži i što je još značajnije - ne pomera se i traje ceo dan.

Otporan na vodu i znoj jer ima tehnologiju koja se prilagođava klimi. Dolazi u 40 nijansi tako da je nemoguće da nećete pronaći nijansu za sebe. Ne čini kožu izuzetno suvom, pa će odgovarati i osobama sa suvom kožom, ali uvek možete da pomešate svoju omiljenu hidratantnu kremu ili serum da biste dobili svež finiš.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Laura Mercier puder  TikTok/roseandben


Izvor: Wanted A.N.