PRONAŠLI SMO DROGERIJSKU ZAMENU ZA CHARLOTTE TILBURY PUDER: 5x je jeftinija, a ne vidi se razlika

Drogerijska kopija koju vredi isprobati

Pexels/ Boom

Nadamo se da sada već znate da plaćanje veće cene šminke ne znači nužno da ćete dobiti kvalitetniji proizvod od onog čija koji je nižeg cenovnog ranga. Dodajte ovom miksu i činjenicu da kada su u pitanju kozmetički proizvodi, svaka koža je drugačija i ponekad proizvod može imati ogroman broj pozitivnih kritika i jednostavno ne pristaje lepo vašem licu. Naravno, kada je cena niža, kao u drogeriji, lakše je eksperimentisati, tako da nikada ne treba zanemariti preporuke „dupe“ proizvoda.

Drogerijski puder koji vredi isprobati

Uostalom, jedan od naših omiljenih pudera koji je lansiran prošle godine, a volimo ga i ove godine, dostupan je u drogeriji. Reč je o Maybelline Super Stay Skin Tint puderu koji će odgovarati svima onima koji vole svetlije prekrivanje i sjajni finiš, a mi mu sada pridružujemo Catrice Soft Glam Filter Fluid.

dm 

Pored toga što pakovanje podseća na holivudski Flawless Filter brenda Charlotte Tilbury, ovaj puder se reklamira i kao „glow booster“. Ako ste u prilici da isprobate i jedno i drugo, primetićete da je u oba slučaja reč o laganoj, kremastoj podlozi lakoj za blendanje koja će izjednačiti promene boje na licu i istaći sjaj kože. I velike su šanse da ih nećete moći tako lako razlikovati.

Pošto je potrebno da potrošite 999,00 dinara za Catrice verziju i oko 49 evra za Charlotte Tilbury, možda je vreme da se uputite u svoju omiljenu drogeriju i isprobate ovaj Catrice puder sa suptilnim pokrivanjem i efektom filtera.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Laura Mercier puder  TikTok/glamzilla

Izvor: Jolie.hr/ Wanted V.P.