KAKO DA ŠMINKA STOJI NA LICU CELU NOĆ? Uz ovaj proizvod ćete biti sigurni dok budete dočekivali 2024.

Sa fiksatorima za šminku ste uvek sigurni.

Instagram

Nova godina nam se opasno približila, a praznična euforija se oseća na svakom koraku. Sa Novom godinom povezujemo početak svega novog, boljeg i lepšeg, a ove godine pravilo glasi, što sjajnije - to bolje.

Kada kažemo da nam je potrebna večernja šminka, definitivno mislimo na jači intenzitet, tamne nijanse senki na očima, neodoljive boje ruževa i intezivno rumenilo.

Ipak, celokupna šminka treba da izdrži test dugotrajnosti i posle ponoći te nam je potrebno - dodatno pojačanje. Fiksatori za šminku mogu biti adekvatno rešenje.

Samo par stisaka ovog spreja će obezbediti dugotrajnost šminke za nekoliko dodatnih sati. I da, oni zaista rade!

1. Urban Decay All Nighter Ultra Glow

Ovo je najnoviji fiksator brenda Urban Decay. Ima originalnu formulu ali sa dodatkom sastojaka koji kožu čine blistavom i sjajnom. Sprej je obogaćen hijaluronskom kiselinom i ekstraktom agave koji hidriraju kožu i osvežavaju je. Uz njega šminka će stajati i do 16 sati.

Urban Decay 

2. NYX Matte Finish Fini Mat

Ovaj sprej za fiksiranje šminke je bio broj 1. u Americi. On će šminku fiksirati i držati je mat. Pomoći će i kod pora tako što će ih učiniti vizuelno manjih.

nyx 

3. M.A.C. Prep + Prime Fix + Primer

Postoji razlog zbog čega je ovo neizostavan komad šminke profesionalnih šminkera već godinama. On će setovati šminku, pojačaće dugotrajnost do 12 časova, ali će kožu i nahraniti aktivnim sastojcima.

m.a.c. 

4. E.L.F. Matte Magic Mist & Set

Ovaj fini mist će pomoći da vaša šminka traje duže a obezbdiće i kontrolu sa prosijavanjem. Obogaćen je Vitaminima B i E, lagan je na licu, a što je najbolje, vrlo je pristupačan.

e.l.f. cosmetics 

5. Make Up For Ever Mist & Fix

Ovaj sprej poseduje formulu bez alkohola što je idealno za one sa suvom ili osetljivom kožom. Klinički je testiran da produžava trajanje šminke do 12 sati, a pored toga dubinski hidrira kožu lica.

Make Up For Ever 

6. Revolution Matte Fix Oil Control

Ovaj sprej poseduje laganu formulu koja će smanjiti površinsko mašćenje kože i obezbediti prirodan mat finiš. High-tech sastojci će držati tečni puder na mestu i do 12 časova.

Revolution 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ŠMINKA ZA DAN I VEČE  Instagram/livjudd


Izvor: Wanted A.N.