PUDER S KOJIM JE NEMOGUĆE POGREŠITI NIJANSU: Svet je oduševljen viralnom tečnom podlogom koja prekriva sve nepravilnosti

Proizvod koji je osvojio društvene mreže

Shutterstock

Kako bi postigli savršen ten, mnogi se svakodnevno suočavaju sa izazovom pronalaženja idealnog pudera koji će savršeno odgovarati njihovom tonu kože. Različite formule, nijanse i teksture često ostavljaju potrošače u nedoumici, ali u svetu inovacija pojavio se revolucionarni proizvod koji je, sudeći po reakcijama na TikTok-u, potpuno promenio pravila igre, a reč je o TLM Color Changing Foundation tečnom puderu.

instagram/ emmaaurora 

Ali u čemu je tačno tajna? Pa, TLM puder za promenu boje ističe se svojom laganom formulom bez mirisa koja se brzo upija u kožu bez isušivanja, dajući vam dugotrajni svilenkasti završetak koji svi želimo. I kao što mu ime govori, to je proizvod koji se u potpunosti prilagođava tonu vaše kože. Ova tečna podloga dolazi u beloj boji i dok je nanosite, tako se ona prilagođava vašoj prirodnoj nijansi.

Ovaj neverovatan proces oduševio je ljubitelje šminke širom sveta, a posebno se dopao svima onima kojima je izbor prave nijanse prava noćna mora. Sa zaštitom širokog spektra SPF 15, TLM Color Changing Foundation pruža dodatnu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, što ga čini idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Dermatološki testirana formula je pogodna i za osetljivu kožu, što znači da je u pitanju puder koji ne samo da poboljšava izgled, već štiti i hrani kožu. Dostupan je za kupovinu na brojnim web lokacijama, uključujući Amazon.

This browser does not support the video element.

Tečni puder koji menja nijansu prema boji kože  Tiktok/youngcouture

   Izvor: fashion hr/ Wanted A.N.