OVE CC KREME KOJE SU ODLIČNA ZAMENA ZA PUDER: Poboljšavaju prirodan izgled i neguju kožu

Izdvojili smo omiljene CC kreme koje pružaju lep, zdrav i ujednačen ten.

Instagram

Kada je reč o šminkanju, sigurni smo da se u svakoj kolekciji može naći bar jedan dobar puder. Reč je o proizvodu koji će ujednačiti izgled kože na licu i prikriti svaku nepravilnost, ali koji često teško legne na samo lice. Upravo zbog toga su CC kreme omiljena zamena za klasične pudere, a ako još niste probali ovaj proizvod, onda je pravo vreme da to promenite!

Ako ne volite da stojite pred ogledalom predugo i imate višeminutnu rutinu šminkanja, a ljubitelj ste prirodnog, negovanog izgleda kože lica, onda su CC kreme savršen izbor za tebe. CC kreme su slične popularnim BB kremama, a njihovo ime znači 'color correcting' te daju ujednačeniji i blistaviji izgled kože lica.

Za razliku od BB krema, CC kreme dolaze u izuzetno bogatim formulama koje sadrže aktivne sastojke za negu kože, pa mogu biti zamena za klasične proizvode za negu kože. CC kreme će dubinski nahraniti kožu lica, pružiti joj zaštitu i lep izgled, tako da nema razloga da se ovaj proizvod ne nađe u vašoj kolekciji.

Upravo zato što kombinuju najbolje iz sveta šminke i nege kože, CC kreme su odlično rešenje za skoro svaki tip kože, a u nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih proizvoda koji će koži pružiti lep, sjajan i zdrav izgled u jednom potezu!

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30

Cicapair cc krema

La Roche-Posay Rosaliac CC krema

Farmasi CC krema

Eucerin CC krema