NAJBOLJIH 5 MASKARA ZA OČI IZ DROGERIJE DO 800 DINARA: Podižu trepavice i daju im volumen, a jedna je BESTSELER U SVETU

Nastavite da skrolujete za najbolje drogerijske maskare do 800 dinara.

Shutterstock

Kažu da su oči ogledalo duše, a žene vole da ističu svoju dušu lepim bojama, a kao što znamo maskara je neophodna za svaki dobar makeup. Ovaj proizvod, koji dolazi u različitim bojama, najčešće se koristi u crnoj, a vole je čak i žene koje nisu ljubiteljke šminke.

Kao i svaki komad dekorativne kozmetike, maskara može biti u različitom cenovnom rangu. Niža cena ne znači da maskara nije kvalitetna, a mnoge žene uživaju u kvalitetnim formulama koje mogu pronaći u omiljenim drogerijama.

S tim u vezi, odlučili smo da izdvojimo top 5 maskara koje možete pronaći u drogerijima, a da njihova cena ne prelazi 800 dinara:

1. Essence I love Extreme Crazy Volume maskara

Intenzivno crna, kremasta tekstura je savršena za isticanje svake pojedinačne trepavice, dok ekstra velika plastična četkica pruža senzacionalan volumen. Essence maskara je najpovoljniji na listi, a veoma je tražena u drogerijama iz razloga što trepavicama stvara veći volumen, daje im dužinu i podiže ih.

lilly.rs 

2. LLUMS Fatale we love maskara 

Llums maskara pruža mega volumen, bez otežavanja. Trepavice instat podiže i čini ih laganim poput pera. Sjajna vest jeste da je kremasta formula pogodna i za osetljive oči. Veoma je nadogradiva, što je čini pogodnom i za dnevne i za večernje prilike samo dodajući jedan sloj više.

lilly.rs 

3. Catrice Glam&Doll volume maskara

Malo koji kozmetički proizvod je u poslednje vreme uzrokovao toliku pažnju na društvenim mrežama kao što je to uspela napraviti ova maskara. Osim visoke pigmentacije i trajnosti, kreatori ove maskare ističu da je njena velika prednost tekstura visokog kvaliteta koja omogućava brzo i efikasno uvijanje. 

lilly.rs 

4. Maybelline New York Lash Sensational maskara

Formula Lash Sensational maskare je obogaćena uljem divlje ruže - daje osećaj lakoće i pruža osećaj negovanih i mekih trepavica, i mineralnim pigmentima - koji utiču na intenzitet boje. Takođe, ona ima čak 10 slojeva češljića na četkici, koje izdvajaju svaku trepavicu posebno, povećavajući volumen iz korena. U samo nekoliko poteza četkicom daje megavolumen trepavica, a osim toga, ovo je jedna od najprodavanijih maskara na svetu.

lilly.rs 

5. Golden Rose Nude look full volume definitive maskara

Ima strukturu koja daje volumen i dužinu trepavicama, a najbolje od svega jeste što ih lepo definiše kad se nanese u nekoliko slojeva bez bojazni da će se slepiti. Zahvaljujući kvalitetnoj formuli i savršenoj četkici s vlaknima, trepavice su jasno definisane i pune volumena tokom celog dana.

lilly.rs