Jesen je vreme kada čitava priroda poprima nežne nijanse toplih boja, a ovom novom, sezonskom tonu prilagođava se i naša šminka. Jesen 2023. neće biti izuzetak, a ruževi su ključni element u kreiranju trendy looka. Ove jeseni očekujte da crvene usne ostanu u fokusu, ali donosimo i pregled drugih nijansi koje će zavladati beauty svetom.

Kako trendovi za jesen 2023. naglašavaju želju za ekspresivnom šminkom, crvene usne će biti apsolutni hit. Ali ovog puta dolaze u različitim završnicama koje omogućavaju svakoj ženi da pronađe savršenu nijansu za svoj stil. Sjajni finiš crvenog karmina stvara luksuzan, glamurozan izgled, dok će mat finiš biti idealan za one koji više vole suptilniji look. Satenski finiš, sa druge strane, nudi savršen kompromis između sjaja i mat, a rezultat su glatke i atraktivne usne koje celokupnom izgledu šminke daju moderan i ženstven izgled. A da biste crvenim usnama sa lakoćom dali savremeni dodir, razmislite o tome da ih upotpunite prigušenim i neutralnim senkama.

Nude nijanse: Apsolutni pobednik u kategoriji manje upadljive šminke

Iako će i ovu jesen u beauty svetu karakterisati intenzivne boje, nude nijanse ruževa nikada ne izlaze iz mode. Ove nijanse su savršene za svakodnevni izgled i daju vam dozu prirodne lepote. Bez obzira na trendove, nude nijanse su večiti favorit. A da bismo vam olakšali potragu za najtraženijim ruževima u sezoni, u nastavku smo odabrali najprodavanije brendove i nekoliko nijansi ruževa sa kojima ćete ove jeseni odmah zablistati.

dm Ruževi za jesen 2023

 Bonus video

Zamena za Charlotte tilbury ruž Tiktok/loveboka1

Izvor: fashion.hr