Make-up trikova nikad dosta, a poslednji koji kružu mrežama baš nam se dopao. "Caka" sa obre korektorom ne samo da transformiše lice u trenu, već i daje podmlađen, osvežen rezultat i podignute, jedre jagodice koje su sinonim za mladost. 

Verovatno već i same imate sve što vam je potrebno, a najbolje od svega je i to što ne morate biti profesionalac da biste znali kako da primenite ovu metodu.

Pogledajte video:

Potrebno:

  • Korektor minimum u dve nijanse - svetliji i tamniji 
  • Rumenilo u dve nijanse - pink i zagasitija braon/boja kajsije 

Ova metoda prilično je jednostavna. Sve što je potrebno je da postavite korektor redosledom kao i devojka u snimku - mala količina najsvetlijeg u samom uglu oka, nešto tamniji u nastavku, ukoliko imate još jednu nijansu korektora - još bolje, a potom i rumenila pri krajevima i na jagodicama. 

Ombre korektor je sjajna metoda.
Instagram 

Sve izblendajte dobro i videćete kako se pred vašim očima menja forma lica, ono postaje svežije, mlađe, zategnutije.

Ombre korektor je najbrža metoda konturisanja.
Instagram 

Na kraju dovršite šminku kao i inače, setujte ukoliko je potrebno i spremne ste za polazak.

Ovako nešto "radi" i kada imate full make-up, ali i kada samo želite da konturišete lice bez previše proizvoda, što je zgodno sada kada su temperature visoke. 

Ombre korektor čini da lice izgleda mlađe.
Instagram 

Bonus video:

Trik s rumenilom za prekrivanje podočnjaka TikTok/makeupbyalissiac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!