Da li ste se ikada zapitali koja je omiljena maskara ili bilo koji drugi kozmetički proizvod neke poznate ličnosti? Iako imaju brojne makeup artiste i asistente koji ih pripremaju za crveni tepih, većina slavnih svakodnevno se samostalno šminka. Istražili smo koje su to omiljene maskare koje svetske zvezde hvale, ali i zaista koriste. Na listi se nalaze neke od najpoznatijih maskara koje možete pronaći u drogeriji.

MaxFactor Masterpiece High Definition

Scarlett Johansson otkrila je da koristi MaxFactor maskaru još od preporuke svog šminkera, Pat McGrath. Nije tajna da mnogi drogerijski brendovi imaju odlične i pristupačne zamene za skuplje makeup proizvode, a jedna od njih je i ova maskara.

L’Oréal Lash Paradise

Omiljena maskara mnogima dširom sveta, a i naš ultimativni favorit. Maskara koju možete pronaći u svim drogerijama, a divno će naglasiti vaše trepavice i dati im volumen. Beyonce je samo jedna od zvezda koja obožava ovu maskaru. Dodatni razlog da je kupimo, zar ne?

Maybelline Great Lash

Ako imate više od 20 godina, sigurno se sećate ove maskare kao jedne od prvih koje su se pojavile u našim drogerijama. Sigurni smo da ste je barem jednom isprobale ili primetile na polici zbog veselih boja pakovanja. Ujedno je i najpovoljnija maskara na rafovima drogerija, a njena cena je 150 dinara u Lillyju. Za glumice Sydney Sweeney i Barbie Ferreira ovo je omiljena maskara jer je pogodna za osetljive oči i dolazi i u smeđoj varijanti.

 Izvor: ženskirecenziraj.hr