Ukoliko imate masnu/mešovitu kožu, sigurni smo da vam se makar jednom u životu dogodilo da "prosijate". Ma koliko setovali puderom, pripremali podlogu, koristili različite prajmere, ta T-zona, a neretko i delovi na obrazu ipak gube bitku sa masnoćom.

I da, zdrav sjaj je i te kako poželjan, ali to nije isto što i koža koja se, narodski rečeno "zamastila". Pa šta onda raditi u toj situaciji?

Ukoliko ne želite da prosijate preporuka je da koristite roler za matiranje.
Instagram 

Jedno od rešenja je da uvek nosite sa sobom puder za matiranje. Ipak, ovako nešto može biti nezgodno ukoliko preferirate manje tašne, ili ako jednostavno ne želite da riskirate da polomite svoj omiljeni kameni puder ili da vam se svuda po torbi razleti onaj u prahu.

Drugo rešenje su blotting papirići kojima jednostavno utapkate višak sebuma. Nažalost, oni se sve teže mogu naći u drogerijama, te nisu najbolje rešenje. Umesto svega navedenog možete isprobati i proizvod koji je gotovo preko noći postao viralan, i koji rešava prosijavanje u sekundama.

Višak sebuma roler za matiranje uklanja u roku od nekoliko sekundi.
Instagram 

Reč je o roleru od vulkanskog kamena koji efikasno apsorbuje višak sebuma sa kože lica ostavljajući je matiranom. Kod nas su mogla da se pronađu dva - Revlon i Revolution, ali poslednjih dana više se govori o ovom drugom.

revolution roler se može naći u našoj zemlji.
alexandar- cosmetics.com Roler za matiranje kože lica MAKEUP REVOLUTION Oil Control može se kupiti za 849 dinara.

Osim što staje u svaku tašnu ili pak džep, dobra stvar mu je i to što ga možete iznova i iznova koristiti. Sve što je potrebno je da ga redovno čistite i to tako što ćete ga izvaditi iz ambalaže, nežno oprati preparatom za čišćenje lica i toplom vodom, a potom ostaviti da se suši minimum 8 sati pre vraćanja u ambalažu. 

ROLER ZA MATIRANJE O KOJEM MREŽE NE PRESTAJU DA BRUJE: U trenutku upija MASNOĆU sa lica i čini ten savršenim i na 30+ Tiktok/makeuprevolution/makeuprevolutionfrance

Shodno tome, može se reći i da mu je cena povoljna, te se Revolution roler za matiranje može naći za 849 dinara. 

Kako se koristi roler za kontrolu ulja na koži?

Sve što treba da uradite je da pomerate roler lagano preko područja na licu sa viškom sebuma, a plus je što se može koristiti i na čistom i na našminkanom licu. Takođe, bitno je da napomenemo da ovaj proizvod ne upija šminku i ne razmazuje je, te će vam biti savršen saveznik ne samo svakodnevno, već i na proslavama i venčanjima, kada vam je posebno bitno da vam make-up bude savršen. Uostalom, isprobajte i same i javite nam utiske.

Bonus video:

TRIK SA HAJLAJTEROM ZA XXL USNE: Kako do efekta filera uz samo 2 proizvoda TikTok/hudabeauty