Ruž zasigurno možemo pronaći u svačijem neseseru ili torbici, te nema sumnje da je jedan od najpopularnijih makeup proizvoda.

Ako još uvek niste pronašli svoj savršeni ruž, onda ste došli na pravo mesto! Reč je o proizvodu za šminkanje koji ima sposobnost da u tren oka transformiše izgled i da umornoj, suvoj koži lica pruži svež i blistav izgled. Takođe, da je ruž mnogo više od klasičnog proizvoda za šminkanje najbolje potvrđuje činjenica da često preuzima ulogu modnog dodatka i odličan je saveznik u danima kada želimo da se osećamo sređeno, ali bez previše truda!

Bestseleri koji se uvek isplate

Danas nema make up brenda koji u svojoj ponudi ne sadrži bar jedan dobar ruž, ali neki ruževi su toliko dobri da su nas osvojili kvalitetom, kremastom formulom i efektom na usne i kao takvi se vraćamo njima iznova i iznova.

Najprodavaniji ruževi za usne koje morate imati barem jednom u životu.
Instagram 

Bez obzira na konkurenciju, neki ruževi već godinama ponosno drže status 'bestselera', na primer Maybelline SuperStay Matte Ink ruž se svakodnevno prodaje u 3000 primeraka na popularnom sajtu za kupovinu Amazon jer je mnoge ljubitelje šminke oduševio postojanošću na usnama.

Pored ovog karmina, u nastavku smo odabrali još nekoliko najprodavanijih favorita koje vredi imati u svojoj kozmetičkoj torbici!

MAC Matte Lipstick Velvet Teddy

Maybelline SuperStay Matte Ink ruž za usne

Dior Rouge Dior Lipstick 999

YSL Rouge Pur Couture No.52

Urban Decay Vice Lipsticks